|
saç |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
MRTECVT ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 23 May 2011 Durum: Aktif Değil Puanlar: 353 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 05 Eyl 2021 Saat 11:54 |
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 117986 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Pelat, yani "sac kıran"..
Ani stres, üzüntü veya korku sonucu oluşur. Bir tedavisi yoktur (Sarımsak filan sürmeyin)... Kendiliğinden, bazı kimselerde aylar içinde, bazılarında seneler içinde yeniden saç çıkar.
|
|
![]() |
|
MRTECVT ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 23 May 2011 Durum: Aktif Değil Puanlar: 353 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Öyle bişey yaşamadı ani stres yada korku. Hocam bu saç kıran çoğalır mı?berbere gittikten sonra farkettim.
|
|
![]() |
|
Hocam eczacı %3 'lük hidroksit peroksit kulak çubuğunla saç kıran olan yere sürün dedi. Bir faydası olur mu? Ailede ilk defa böyle bişey oldu saçının tamamına dağılır mı? Endişe ediyorum.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 117986 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Bir tedavisi yoktur (Sarımsak filan sürmeyin)
|
|
![]() |
|
Hocam başarılı bir çocuk okulu stres yapmış yüz yüze eğitim başladı okulda başarılı olamazsam diye kaygılanmış.
Saçının başka yerlerinde de ufak açıklıklar var. Tedavisi yok diyorsunuz. Okula gitmeye başladı psikolojisi bozulacak Ne yapıcam Hocam bilmiyorum Cildiye ye gitsem mi??
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|