|
|
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
nurogretmen
Üye
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı nurogretmen
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: sadece ateşGönderim Zamanı: 28 Tem 2016 Saat 22:13 |
|
Merhabalar Kadir Hocam.
Kızım 40 aylık. Dün gece uykudan ateşle uyandı. "Kusacağım sanki, midem!" dedi. Ağladı epey. Kusmadı. Su içirmeye çalıştım, bir iki yudum içebildi sadece, "Boğazım çıtır çıtır oluyor, boğazıma kemik geliyor sanki, içirme!" diye kendince garip bir açıklama yaptı. Boğazına baktım, dili hafif beyazdı, kötü koku yoktu, boğazda iltihabi benekler yoktu, çok hafif kızarık gibiydi sanki.(Belki normali de öyledir bilmiyorum) Bu sabah ve gün boyu ateşi düşmedi. Başının ağrıdığını, kolunun, bacağını ağrıdığını söyleye söyleye akşamı ettik. Hocam, öksürük yok, hapşuruk yok, burun akıntısı yok. Gün boyu bol su içirdim, yemek yemedi, büyük tuvaletine de çıkmadı. Şu an takipteyim. Sizce bu bir grip mi, yoksa farklı bir şey olma ihtimali var mı? Takip aşamasında neye dikkat etmeliyim hocam? Teşekkür ederim. |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 29 Tem 2016 Saat 18:31 |
|
Grip... Ilk 4-5 gun kotu gecer. Cok gerekmedikce atesini dusurmeyin. Hele atesli iken, rahat ise, hic dokunmayin. Eski mailleri okuyun.
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|