|
Sadece ateş |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
Unuttum06 ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 23 Eyl 2018 Konum: Eskisehir Durum: Aktif Değil Puanlar: 371 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Unuttum06
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 29 Haz 2019 Saat 22:03 |
Hocam kızım 13 aylık iki gündür ateşli ve uykuya eğilimi var hastaneye götürmedim ama korkuyorum menenjit felan olur diye ateş dusurucude vermedim şuan 39 Ateşi ağzı kokmuuo ama ağzını açmıyor bakamıyorum pas var mi yok mu iyiki varsiniz
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 118049 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Aşıları yapılmadı mı?? Niye Menenjit olsun??
Türk doktorlarının iddia ettikleri gibi; yuksek ateş Menenjit yapmaz.. Menenjit mikrobu Menenjit yapar.. Onların da aşıları( ActHiB [karma aşilarının içindedir], KPA, BCG) yapılmış olmalıdır.. |
|
![]() |
|
Unuttum06 ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 23 Eyl 2018 Konum: Eskisehir Durum: Aktif Değil Puanlar: 371 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Unuttum06
Sadece ateş grip olabilir mi peki
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 118049 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Viral/bakteriel ayırımını yapın..
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Unuttum06
Hocam ağzı kokmuyor ancak pas olayını tam anlayamadim ağzı paslı bi hasta var mı baksak
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Dılı pembe ise Antibiyotik gerekmez.
Resim için biraz aramanız lazım. |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Unuttum06
http://m.YollaYap.com/bbtc/1561881773355.jpg hocam zorla bunu çekebildim kusura bakmayın sizide sürekli meşgul ediyorum
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Antibiyotik gerekmiyor.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|