|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Yazar | |
eflalim ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 30 Oca 2012 Durum: Aktif Değil Puanlar: 121 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Dr bey akşam yine kustu, şimdi yine öğürüyor hala kaka da yapmadı ne yapayım çok çaresizim ayakta durmamam lazım,midesi için kusma için bir ilaç yok mu?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117264 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Muhtemelen, "Domuz Gribi" geciriyor. 1hafta kadar surer.
Kusma icin; Emedur 100 fitil kullanabilirsiniz.. Gunde:2x1 |
|
![]() |
|
eflalim ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 30 Oca 2012 Durum: Aktif Değil Puanlar: 121 |
Çok teşekkür ederim domuz gribi demek, ben hamileyim bana da bulaşır mı? Birde fitil kullanmam zor oluyor poposuna dokundurmuyor sık sık kabız olduğu için silerken bile kendini sıkıyor, bu ilacın ağız yoluyla alınanı var mı?
Düzenleyen eflalim - 30 Haz 2014 Saat 10:04 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117264 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Metpamid surup, 1 olcek verin. Insallah bunu da kusmaz.
|
|
![]() |
|
Sağolun, dün kusmadı öğürdü sadece,az az zorlamadan yedirdim bir iki kaşık hafif şeyler bir iki dilim meyve şeklinde,kaka yapmaması normal sanırım 5 gündür tek yediği günde bir tane muz oldu bir iki kaşık çorba, yardımınız için çok teşekkür ederim.
|
|
![]() |
|
Dr bey yine ben:(( iki hafta önce yazmıştım sadece kusma ve ateş diye, bugün yine kusmaya başladı henüz ateşi yok iki kere kustu:( ne yapacağımı şaşırdım, sürekli karnım ağrıyor diyor bu kusmadan öncede böyleydi kaka yapmadan önce karnım ağrıyor diyordu, daha önce kabızlık yaşadığı için psikolojiktir diyordum ama her seferinde karnım ağrıyor diyor, o günden sonra zaten beş gün kaka yapmamıştı sonrasında da az az yapmıştı, dün dört defa yaptı ishal değil normaldi, toptan yapıyor herhalde
Uyanınca yine doktora götürücez, neye bakmaları gerekir, ultrasonla bakılması gerekmez mi, çünkü kaka yüzünden sıkıntımız uzun süredir var bu sebeple tuvalete alıştığı halde tekrar beze geçtik,şimdi de kusma çıktı, 3 yaşını doldurdu, bağırsaklarında midesinde bir sorun var diye çok korkuyorum artık:( herhangi bir gıdaya alerjisi olabilir mi? Kısaca biz hastaneye gidince sizin özellikle bakılmasını tavsiye ettiğiniz bir şey var mı? |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Ici bos olan organlarin (Mide, barsak gibi) US tetkikleri dogru sonuc vermezler.
Neticede kaka yaptigi icin, bir barsak dugumlenmesi filan dusunulmez. 5 gun; gunde 1 defa, 1 paket "Reflor" tozunu yemeklerine serpistirin... |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|