|
Sadece paylasmak istedim |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
tulayferiha ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 23 Haz 2022 Durum: Aktif Değil Puanlar: 188 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tulayferiha
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 10 Ağu 2024 Saat 20:48 |
Herkese merhaba,
Baska bir sebepten acil servisteydim. Cocuk hastalari gorunce kahroluyorum. Sadece atesi 38 diye eziyet edilen cocuklar, zorla buz uygulanan, kani alinan, evde serin bir odada don atlet uyusa iylesecek coxuklar avazlari ciktigi kadar agliyorlar kasvetli musaade odalarinda.. Hocam iyiki varsiniz. Iyi ki sizi tanidim. Iyi ki varsiniz. Kizim yaz hastaliklarini hepsini oluyo, kusuyo ishal oluyo, denizde yoruluyo parklarda mikrop kapiyo ateside cikiyo... ama hepsi en fazla 2 gün. Hic muhahale etmiyorum, ilac vermiyorum yemek icin zorlamiyorum. Hocam bize bagisikligi mekanizmayi anlatarak anlayarak ogrettiginiz icin cok teşekkür ederim. Ellerinizden öperim. Herkese sevgiler..
|
|
![]() |
|
elif2 ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 15 Eki 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 352 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Kızım 2 yaşında idi sizinle tanıştığımda.Şuan 17 yaşında,15 senedir güne cevaplarınızı okuyarak başlarım ,kusmuş,ishal olmuş,boğazı ağrımış v.s. ..o kadar rahattımki büyürken,artı kitabınız muhteşem.Yeğenlerim ve kızım içinde aldım tabi.
Kızım ve bende ellerinizden öpüyoruz. ![]() |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118671 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Okuyun, devamlı okuyun, zira devamlı hergün yeni sahtekarlıklar icat ediyorlar!
Bakın, artık her öksürene "Astım" diyemiyorlar! 2021 öncesi rezaletleri bir hatırlayın! Kitabımı alın veya not tutun. İnstgram gibi bu sitenin de başına bir iş gelebilir.
|
|
![]() |
|
Dobi ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 12 Nis 2024 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 391 |
Hocam kitabınızı almak istiyorum da emin olmak adına sorarım sadece bir kitap mı çıkardınız internetten baktığım zaman tükendi yazıyor ve e-kitaptan satın almam öneriliyor Siz ne düşünüyorsunuz bu konuda
|
|
![]() |
|
Betül yazıcı ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Mar 2024 Konum: Izmir Durum: Aktif Değil Puanlar: 186 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Betül yazıcı
Kadir hocamı kizim 26 aylikkren tanıdım ondan öncesi çok pişmanım kızım saçma sapan sebeplerden ilaçlar içmiş hatta ilk 1 aylikkrn olduğu grip yüzünden damardan antibiyotik almış çok pişmanım zamanı geri çevirme şansım olsa çevirirdim. Şimdi işte hiç ilaç kullanmıyoruz 6 aydır kızım bu yaz ishal kusma ates ne ararsanız geçirdi hatta şuan kusuyor belli aralıklarla hiç ilaç kullanmıyoruz geçen sene el ayak hastalığında bile antibiyotuk vermişti izmirde bir tane eğitim araştırmada ki doktor kızım daha 17 ayllikti o zaman belki kadir hocamı tanısaydım bana direk el hastalığı diyecekti ugrasmayacaktim doktorun zirvaliklariyla . Ve de şuan kızım konusma olarak gecikti ama her şeyi anlıyor hatta cümle bile kuruyor bazen anne sessiz ol diye ama onu kendince diyor deddiz diyor burda ki doçent çocuk doktoru otizm açısından değerlendirin dedi kadir hocam sordum 4 yaşına kadar bir çocuk konuşmasa bile olur dedi .bizi kapı kapı doktor gezdiriyor burda ki çocuk doktorlari gerçekten ben bile şuan bazen kızımın hastalığının teşhisini koyuyorum kadir hocamın yazdıklarını okuduktan sonra
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118671 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Sadece 1 kitap var. İnternetten alınabiliyor.
|
|
![]() |
|
Glnrkzy ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 27 Şub 2019 Durum: Aktif Değil Puanlar: 259 |
Bende Kadir hocamızı 11 yıl önce tanıdım. O zamana kadar şanslıydım. Çünkü çocuğum hiçbir şurubu içmeyip kusardı.. En son 2 yaş oğlum idrar yolu enfeksiyonu olmuş denilerek antibiyotik verildi. İçmez dediğim için iğne verildi.. Malum çok da ağrı yapar.. Bunun peşine düştüm önce sonra sağolsun internet ortamında biri Kadir hocamızı tavsiye etti. Yediğin bir şefkat azarı ile kendime geldim. İkna edebildiğim kadar aileyi ikna ettim. Edemediklerim de var malesef. Bu güne kadar kan damlası hiç kullanmadım 2 çocuğuma da. Grip diye, ateşi var diye hiç hastane yolu tutmadım. Çocuk hasta ateşi varsa mutlu oldum çabuk iyileşecek diye. Çevremde deli gözü ile bakıldı.
Ama bir şeyi gördü ki herkes. Biri 3 diğeri 12 yaşında 2 çocuk geçen yıl sadece 1 kere grip olup hafif olarak atlattı. Doktora tesadüf grip li iken gittiğim olur, veya aşı zamanı olur henüz kopyala yapıştır öksürük şurubu, antibiyotik, grip ilacı, ventolin kombosu yazmadan yollamadı hiçbiri. İstemiyorum diyorum ben yazayım kullanıp kullanmamak sana kalmış diyorlar. Çok farklı bir durum yoksa testleri kontrol etmeyi öğrendim, idrar yolu enfeksiyonu nedir, kansızlık nedir, bakteri viral nasıl ayırt edilir.. Çok kafam karışır ise kendisinin bilgisine başvuruyorum. Gerçekten büyük bir şans benim için. Ne kadar minnettar olduğumu yazacak anlatacak kelimem yok. Karşılaşma şansım olmasa da yürekten sarılıp, kıymetli ellerinizden öpüyorum kalben.
|
|
Her şeyin başı sağlık
|
|
![]() |
|
kubkub ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 Oca 2016 Durum: Aktif Değil Puanlar: 268 |
Ben de Kadir beyi 11 yildir takip ediyorum. O kadar hastaliklari antibiyotiksiz atlattik ki.
Hele kucuk kizim 8 yasinda toplamda 5 kere antibiyotik icmemistir sanirim Bana kimse soylemedi ama ben herkese soyluyorum. Dinleyenler kazanir
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|