|
Safra yeşil kusma |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123> |
Yazar | |
esmanurr ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Nis 2020 Konum: Eskişehir Durum: Aktif Değil Puanlar: 416 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 02 Ara 2024 Saat 07:19 |
Hocam merhaba, kızım 10 yaşında. Gece 12 gibi bulanmaya başladı, 2 buçuk gibi kusmaya başladı. Saat 7'ye kadar kustu, her 20 dakikada bir gibi. Son 3-4 kusması artık mide tamamen boş olduğu için bir avuç içi kadar var yok ve yeşil renkteydi. Çok öğürerek, zorlanarak kusuyor kusma gelince.
Sabaha kadar eski yeni tüm forumları okudum kusmayla ilgili. Hocam, ateş yok, ishal yok, gazını çıkardı. Endişelenmem gereken bir durum var mı? Kusma neden hâlâ devam ediyor? Safra bile bitmiş gibi sanki. Kusma gelince çok zorlanıyor, bulantı geldiğinde kusuyor ama buna kusma denirse, çok az, balgam gibi yeşil bir sıvı çıkarıyor. Yapmam gereken bir şey var mı?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117488 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Yediği bir "gıda" veya su mikroplu imiş. SAKIN Türk doktor aklı ile ilaç/antibiyotik kullanmayın.
Kusma hastalık değil, vücudun savunmasıdır. KENDİLİĞİNDEN DÜZELİR. Bugünden geriye giderek yazılarımı okuyun.
Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 02 Ara 2024 Saat 09:49 |
|
![]() |
|
esmanurr ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Nis 2020 Konum: Eskişehir Durum: Aktif Değil Puanlar: 416 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Evt hocam okudum.Allh razı olsn .. sabh kusması durdu artik dört saattir kusmuyordu az patates hasladim açık cayla icirdim smdi yine başladı bulantı halı kuscak gbiyim diyor . .. kusma daha da devam eder mi açıkçası bitmiştir diyodum ama uzun sürer mi kusma .. bu arada bı kere normal büyük tuvaletinide yaptı
Düzenleyen esmanurr - 02 Ara 2024 Saat 12:21 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117488 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Mikropların tamamı atılana kadar devam eder.
|
|
![]() |
|
Hocam artk hiç kusması yok ama miğde bulantisi devam ediyor bu yüzden hiç bisy yemk istemedi aksma dogru ateş başladı 37,5 38,5 bnm korkum su hiç grip arazi yok boğaz ağrısı yok ama bu durum da yine de domuz gribine döner mi bu iş açıkçası kendim de 16 haftalık hamileyim öle olursa kesn bana da bulaşmış olur şu dönemde hiç istemediğim bisy di acikcasi hocam .cunku gcerdik önceki yıllar çok ağır geçiyor .. ateşe dusurmesk de .. .da oyuzden soruyorum domuz gribin kusma olur diyosunuz ama önce böle yoğun sabhlara kadr kusma olup sonradn ateş çıkar şeklinde mi olur yoksa grip arazlaryla birlikte mi bslar kusma da
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Kusma/ishal + Grip arazları=Domuz Gribi.
Olsun veya olmasın, yapılacaklar aynıdır.
|
|
![]() |
|
Grip arazlari olmadı hiç ..ateşte bitti yine haklı çıktınız hocam muhtemelen mikrop kaptı onu atasya kustu kalniida ateşle mücadele ettti ve çok şükür yendi bitti iyi artk teşekkür ederim iyiki siz varsinz yoksa bn çoktan hastanelere gtmis gereksiz yanlış tedavilerle süreci uzatmış olurdum 🌸🌸🌸
|
|
![]() |
|
Hocam merhaba m
kızım ilk gün sabah kadr kustukann sonra bır daha kusma yasamadi akabinde o gün ateşi çıktı fakat 39 gelmedi ve ongece yarisi ateside hiç mudahle etmedim bitti ama tüm busrecte ve bugün ucun cu gün hala bulantısı bitmedi migdesi bulaniyor dolayısıyla yeeme icme yapamıyor hergun daha ii gider diyorum ama bulantı halı gcmiyr yapmam gerekn bisy var mı bı ilaç feln versn bulantı icinfayda eder verirsem.ne veriyim niye hala migdesi bulaniyor anlamiyorm çok kustu gubicin mi acaba
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|