|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
yasemintuna ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 01 Oca 2015 Durum: Aktif Değil Puanlar: 5 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı yasemintuna
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 01 Oca 2015 Saat 19:54 |
Merhaba Dr bey oglum 22,5 aylık 1 hafta önce kolunda kizarık sivilce gibi dokuntu oldu.omzunda daha yoğun du Acile goturduk. El ayak hastalığı dedi.başka yerinde yok diyince olucak dedi.avil surup ve advantan krem verdi.ferro sanol kullanıyorduk onu da bırakın dedi.1 hafta oldu başka bir yerinde çıkmadı. Kolu ndaki de solmaya başladı. Acaba ilaç mi yoksa ferro sanol bırakmam mi iyi geldi anlamadım. Ferro sanol u da başka bir Dr HEmogram testi sonucu verdi.lökosit 11.42 hemoglobin 12 Hematokrit 33.9 MCV 77.9 neu %15.7 lenfosit 74.3 bu değerlere göre ferro sanol verilir mi
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117343 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
El,Ayak ve Agiz Hastaliginda, dokuntuler SADECE, avuc iclerinde, ayak tabanlarinda oluir. O salaklar iyiki bu hastaligin adini ogrendiler, simdiu onlerine gelen her dokuntulu hastaliga El,Ayak hastaligi diyorlar..,. Bu aptallara inanmayin.
Ferro sanol'u niye kullaniyorsunuz?? Hicmi benim yazilarimi okumadiniz?? HGB:12g/dL iken, Demir ilaci veren bir doktor, SARLATANIN ONDE GIDENIDIR... Bunu aynen kendisine iletin... Allahin geri zekalisi, gitsinde bir KITAP okusun... Oyle kulaktan dolma bilgilerle, haybeden doktorluk yapilmaz... |
|
![]() |
|
yasemintuna ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 01 Oca 2015 Durum: Aktif Değil Puanlar: 5 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı yasemintuna
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117343 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Acele etmeyin. Kabiz kalmayin.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı yasemintuna
Merhaba hocam benim 23 aylık oğluma dair korkularım var.konuşmuyor. sadece çok ihtiyaç duyduğunda anne baba mama adim (aldim) dede diyor.kendi çapında birseyler anlatiyor ama anlaşılmıyor. Ama dedigim herseyi anlıyor her komutumu yerine getiriyor.isteklerini işaret ederek istiyor.ih İHH diyor.birde çok heyecanlandıginda kollarini kanat gibi cirpiyor.ve bu beni korkutuyor.goz kontagi var,ismine bakıyor. Oyuncakları ile kısa süreli de olsa oynuyor.genelde bizimle oynamayı tercih ediyor.el becerileri iyi.öpulmeyi sevilmeyi seviyor.Mimikleri iyi.ama konuşmamasi ve kollarini cirpmasi acaba otizm mi dedirtiyor.kollarini cirpan ken Hayır dediğimde yada ilgisini başka birşeye çekince bırakıyor. Birde ben ogretmenim 7 aylikdan beri anneme bırakıyorum. Ama suan dikkat ediyorum da başka coçuklar gibi aglamıyor ben olmasam da olur.ama tabiki gidince çok mutlu oluyor sirin likler yapıyor. Dr una sordum otizm değil dedi.çocuk norologuna gittim oda yok dedi.acaba kollarini cirpan çocuk var mı. Ben mi çok takıntı yaptım. Kusuruma bakmayın çok uzun oldu.şimdiden teşekkür ederim.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Erkek cocuklari, bu yasta, ZATEN KONUSMAZLAR!!!!!!!
Hele bir 4 yasina gelsin... Anormal bir sey YOK, oturun-oturdugunuz yerde, yoksa bir gun bir "Cakal" ile karsilasirsiniz, SIZI OYAR... |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı yasemintuna
Hocam biliyorum bu konuyu çok zorluyor. Ama geç kalmak istemiyorum ya da benim psikolojim tamamen bozuldu.oğlum yukaridaki kelimelerin dişinda al ver de diyor.ama konuşmuyor. Sadece sorun konuşmama olsa bu kadar sorgular miydim bilmiyorum.şimdi internetten otizm belirtilerıne baktım. Kollarini kanat gibi cirpmasi nin yani sıra öperken sadece dudaklarını degdiriyor. Bir de bay bay i elini aşağı yukarı sallayarak yapıyor. Onun dışında hersey normal.bir norolog ve psikoloğa goturdum yok dediler.sizce ne yapayim
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Resmen, araniyorsunuz.. Yok bir sey.. Otizm, oyle sadece bir tek bulgu ile; "kanat cirpma" hareketi ile belli olmaz..
- Anti sosyal olcak. - Goz temasi olmayacak. - Devamli ayni hareketleri tekrarlayacak... - Ya devamli TV seyredecek, ya da, baska hareketli cisimleri seyredecek. Bunlarida bulamazsa; cisimleri devamli cevirerek, onlara bakacak... Diger bulgular, bundan sonra onem kazanir.. Ustteki 4 MAJOR bulgu olmadan, diger minor bulgularla teshis konmaz.. Siz o internetteki her yazilanlara inanmayin.. Onlarin cogu kasten o sekilde, insanciklar korksun da kendilerine muracaat etsinler diye o sekilde yaziliyor. Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 21 Oca 2015 Saat 22:11 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|