|
salgın? |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
hasret.61 ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haz 2020 Konum: TRABZON Durum: Aktif Değil Puanlar: 113 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hasret.61
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 17 Oca 2022 Saat 20:25 |
merhaba hocam, oğlum 27/10/2008 doğumlu 40 kilo 1,51 cm. bir hafta önce karın ağrısı ve baş ağrısı
şikayeti oldu hafif ateşi oldu. ilaçsız şikayetleri geçti.
dün tüm gün hafif baş ağrısı oldu ve ateşi 37,5 oldu. ballı ıhlamur içti. gece mide bulantısı ile uyandı ve kustu. sabah baş dönmesi ile uyandı. ve ateşi 38 oldu. bu arada hapşırık ve burun akıntısı ve az öksürük başladı. aile hekimine getrdik. ciğerleri temiz dedi ve salgın olduğunu söyledi iki gün şikayetlerde azalma olmazsa test yapın dedi. iBURAMİN COLD ve öksürük şurubu verdi. tabi ki sayenizde bilinçlendik ve ilaçları almadık. şuan burun akıntısı ve ateşi 38,4 ve gözlerinde sulanma var. hocam siz ne önerirsiniz? bu arada oğlum alerjik astım hastası. |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118326 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Bu sene salgin yapan Virus, bu sekil hastalik yapiyor.
Yazilarimi, bugunden geriye dogru giderek okuyun. SAKIN Turk doktorlarinin verdigi ilaclari cocuklariniza kullanmayin.. Okumadiniz ise; "Sahtekarligin 3 Safhasi" yazimi Forum'un sabit kismindan okuyun.
|
|
![]() |
|
hasret.61 ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haz 2020 Konum: TRABZON Durum: Aktif Değil Puanlar: 113 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hasret.61
![]() ![]() ![]() ![]() |
sayenizde bilinçlendik gribal enfeksiyonlarda yazılan ilaçları almıyoruz. okumamıştım hocam hemen okuyorum çok teşekür ederim
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|