Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Prof. Dr. Benal Büyükgebiz
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - salya va ağlama
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumsalya va ağlama

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
gonul Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 39
Mesajın Direkt Linki Konu: salya va ağlama
    Gönderim Zamanı: 23 Oca 2008 Saat 12:36

merhaba benal hanım.doktor kontrolüne ihtiyacımız var ancak doktorumuz gelene kadar size danışmak istedim.

bu ağlmaların 4. günü ve aynı şekilde devam ediyor.son bir haftadır da aşırı salyası var.yutarken zorlanıyo ve çoğunu dışarı atıyo.kustuğunu da dışarı çıkarmamaya yutmaya devam ediyor.sürekli de elini ya da ne bulursa onu emiyor.henüz 3.5 aylık ama dişten şüphelenmeye gerek varmı sizce ben baktım ama bi kabarıklık felan yok.bu belirtiler herhangi bir hastalık habercisi olablirmi?doktoru beklemeden merkeze gitmeye gerek varmı acaba?çok sağolun.
Yukarı Dön
gonul Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 23 Oca 2008 Saat 12:50
bir de hafif öksürmesi var bunu aşırı ağlamasına bağladım ben.saçları da çok dökülüyor.kafası da çok terlemeye başladı.biliyorum mutlaka kontrole gitmemiz gerek.ancak bikaç gün daha beklesek geç kalınmış bir durum olurmu sizce?
Yukarı Dön
waterlily Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Puanlar: 44
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 23 Oca 2008 Saat 18:09
merhaba

benimde 3.5 aylık kızım var oda özellikle emerken kafası çok terliyor ve ağzından tükürükler çıkarıyor aynı zamanda çok fazlasıyla saçı da dökülüyor bu durumları neye bağlamak lazım bilmiyorum tabi ama aylık doktor kontrollerimiz de sorucam doktorumuza.. ama sanırım olması gereken normal durumlar bunlar tabi ki Benal hanımda sanırım bu anlamada bize yardımcı olacaktır en azından içimiz rahatlasın..
ECRİNİM
Yukarı Dön
gonul Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 23 Oca 2008 Saat 18:23
biz maddi zorluklar yüzünden aylık kontrollere gidemiyoruz.zaten ilçede bir doktor var o da sürekli izinde tatilde ya da hasta.çok şükür böyle bir site ve bıkmadan bizi dinleyip aydınlatan benal hanım gibi bir uzman var.yakında doktora götüreceğim kızımı.o zamana kadar içimi ferah tutmaya çalışıyorum.size de teşekkür ederim ilgilendiğiniz için.şimdi bilgisayar başında benal hanımı bekliyorum dört gözle:) iyi akşamlar..
Yukarı Dön
benalbuyukgebiz Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Puanlar: 1788
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 23 Oca 2008 Saat 23:48
Sevgili Anneler...
Hastalık olasılığı olduğu durumda benim kanatimi almanız çok yanlış. Ben de bu yanlıştan mümkün olduğu kadar imtina etmeye çalışıyorum. Bu bir sorumluluk sorunu... Ben bunu üstlenemem... Sizleri ürkütmeden cevaplamaya çalışıyorum. Tüm olasılıkları sizinle paylaşamam. Endişe edersiniz... "Normaldir, merak etmeyin" de diyemem... Bu da  ihmale yol açabilir.  Sevgiler...
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2026 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.