|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
zulluuuuuuuuu ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 27 May 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 338 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı zulluuuuuuuuu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 16 Ağu 2016 Saat 19:23 |
hocam iyi günler
kızım 34 aylık 14 kilo 300 gram boyu 93 hocam geçen kış kızım yürürken sağ ayağının yürürken yamuk olduğunu farkettim.ama sadece yürüyünce belli oluyor.emin olamıyorum her yıl 1 ampul devit3 veriyorum.yamukluk diz ve bileğinin arasında.hala emin olamıyorum kışın daha belirgindi video atmak istiyorum.sürekli düşünüyorum yardım edin hocam dr götürelim mi? birde size çok teşekkür ediyorum hocam ![]() |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117276 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Diz ve ayak bilegi arasindaki egrilik; tamamen NORMALDIR... Bebeklerin; anne karnindaki oturus sekillerinden dolayi, yer tasarrufu icin, bunye bacaklari o seklide buker. Kilolu bebeklerde duzelme biraz daha gec olur. D vitamini eksikliginde olan: Kalca ve ayak bilegi arasinda olan egriliktir..
|
|
![]() |
|
zulluuuuuuuuu ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 27 May 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 338 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı zulluuuuuuuuu
![]() ![]() ![]() ![]() |
çok teşekkür ederim hocam içim rahatladı iyi ki varsınız
![]() |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|