|
Sari burun akintisi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
pervindashdamir ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 28 Şub 2018 Durum: Aktif Değil Puanlar: 72 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı pervindashdamir
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 13 Oca 2019 Saat 19:30 |
Merhaba hocam kendim icin soruyorum 3gundur gripim oksuruk burun akintisi oksurmekden uyuyamiyorum geceleri.bugun oglenden ust cene dislerimdede sizlama vardi.ates yok.bugun yerde kagitlari toplamak icin egildim bi anda burnumda sari sivi gelmeye basladi su gibi yani cok korktum ne ola bilir
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119144 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Grip geciriyorsunuz.. Egildiginizde, gelen "SU", Sinus boslugundan gelen akinti... Onemli bir sey degil..
|
|
![]() |
|
pervindashdamir ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 28 Şub 2018 Durum: Aktif Değil Puanlar: 72 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı pervindashdamir
Cok tesekkurler cok koktum beyin sivisimidir diye ne biliyim.ust dislerimde agri olmasida gripden dimi?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119144 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Yok Yahu!!! Sikayetler, Grip yuzunden...
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı pervindashdamir
😘😘😘
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|