|
Sebepsiz ates |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
kry2009 ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 29 Mar 2010 Durum: Aktif Değil Puanlar: 90 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 12 Ağu 2018 Saat 15:14 |
Hocam kızımda 4 gecedir yüksek ateş var, nadiren ateş düşürücü ile müdahale ettim, doktora gittik. Boğaz kültürü ve idrar aldılar. Boğaz negatif idrar kültürü yarın çıkacak. Doktor ateşi düşmezse antibiyotik başlayın demişti. Yarına kadar beklemeli iyim. Kızımın atesi 39 civarı ateş dışında hiç bir belirtisi yok. Ateş gece artıyor, gündüz düşüyor. Enerjisi yüksek ama sebepsiz ateş beni korkutuyor.
|
|
![]() |
|
kry2009 ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 29 Mar 2010 Durum: Aktif Değil Puanlar: 90 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam, atesi tekrar 39,9a ciktigi icin, pazar aksami ilk doz antibiyotigini verdim. Pazartesi idrar tahlil sonucunu aldik, nitrit negatif. Yani iye degil. Ama 2 doz antibiotik verdik ve 5 gecedir 40 derecelere cikan baska hicbir belirti gostermeyen atesi var. Ne yapmaliyiz antibiotige devam edelim mi? Ve bu hastalik ne olabilir? Lutfen, fikriniz cok onemli.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119158 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Nasil anlatsam bilemiyorum…. Yuz bin kere anlatildi!!!! ATES yaninda; Agizda pis koku ve Dilin tamamini kaplayan PAS tabakasi yoksa, antibiyotik gerekmez.. Grip geciriyor demektir. SAKIN Turk cocuk doktorlarina inanmayin.. Onlar her atesli hastaya antibiyotik verirler!!! Dunyanin hic bir yerinde, Afrika kitasi dahil: "... ateşi düşmezse antibiyotik başlayın …." diyecek kadar salak bir doktor bulamazsiniz… Antibiyotigi hemen kesin.. Direnc kazanabilecek bir bakteri yokki, zararli olsun.. Bu da baska bir geri-zekali soylem!! Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 14 Ağu 2018 Saat 06:29 |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam, Amerika'da yaşıyoruz.Beni şüpheye düşürende bu oluyor zaten.Teşekkürler yorumunuz için.Antibiyotik vermiyorum.Sevgiler
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|