|
seboreik dermatit, egzama |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Bahamuy ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 23 Şub 2024 Durum: Aktif Değil Puanlar: 20 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 08 May 2024 Saat 18:35 |
Hocam merhaba. Eşim 40 yaşında. senelerdir seboreik dermatit, egzama illetinden kurtulamadi. Doktorlarin verdigi ilaclar :
Ilk doktor seboraik dermatit dedi: ketoral sampuan, mfuro losyon verdi ilaclari birakinca tekrarladi 2. doktor mantar ve egzama var dedi : 6 ay psovate losyon, 2 ay terbisil ilac, ketoral sampuan, verdi. Ilaclari birakinca birkac ay sonra hastalik tekrarladi. 3.doktor seboreik egzama var dedi : sebirox sampuan, betasalic losyon verdi. 2 ay sonra bitince hastalik tekrarladi. Bunlar10 sene icinde kullandiklari. Artik saclari da dökülmeye başladı. Ben eski maillerinize baktim. Ultralan pomat ve sulfatli sampuan onermissiniz. Selenyum sulfat zararlimidir ve bu hastaliktan kurtulmak icin ne önerirsiniz.
Düzenleyen Bahamuy - 09 May 2024 Saat 19:14 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117214 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Benim bransım değil, bir Cildiye doktoru görsün.
|
|
![]() |
|
Mesli ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 17 Tem 2020 Konum: Denizli Durum: Aktif Değil Puanlar: 91 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Sorunuzu görünce cevap yazmak.istedim. yıllardır ben de seboroik dermatit ile uğraşıyorum sac diplerinde var cok kasiniyor kaşığıyla sulanıyor kabuk bağlıyor. Saçlarım da cok dökülüyor. Vichy Dercos yesil renkli olan şampuanı aldim ınternetten bana müthiş iyi geldi kısa surede tüm gecti. Denemenizi tavsiye ederim. Esimin de kepek problemine iyi geldi ayrıca.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|