Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > İlaçlar
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Sekrol pediatrik.
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli ForumSekrol pediatrik.

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
keskine Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 451
Mesajın Direkt Linki Konu: Sekrol pediatrik.
    Gönderim Zamanı: 26 Oca 2011 Saat 13:46
Merhaba Kadir Bey
Kızımız 3 yaşında,
4 gün önce hapşırık başlamıştı.2 gün öncede ara ara su gibi burun akıntısı ,ama sürekli değildi sanırım içe akıntı vardı.Daha 2 gün burun akıntısı olduktan sonra bugün öksürük başladı bu normal midir? Grip bu kadar çabuk öksürük yapar mı? Balgam var gibi evde sekrol pediatrik var kullanmam sakıncalı mıdır? .kullanabilirsem ne ölçüde kullanabilirim?

Geçen gripten 15 gün sonra öksürük başlamıştı allerjik demişti doktorumuz o zamanda böyle öksürmüştü kreval şurup ve zyrtec şurup verilmişti krevali içmedi zyrteci 15 gün içmişti.

Teşekkür ederim.
Saygılarımla.
Yukarı Dön
keskine Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Puanlar: 451
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 27 Oca 2011 Saat 02:37
Kadir Bey burnu dışarı çok nadir akıyor ,sanırım hep içeri kızım rahatsız oluyor.Gece yatarken çok rahatsız oldu.Çok aşırı tıkalı değildi sanırım burun ama.Garip hırıltılar geliyordu burnundan uyumakta zorlanıyordu evde iliadin sprey vardı.Her iki burun deliğine birer fıs sıktım.Şimdi nefes alışı daha iyi cold-mix de koydum başucuna.Sormak istediğim.İliadin çok gerekli değildi ise zarar verir mi? Yada zararı olmuş mudur? Sıktım ama sonuçta ilaç endişelendim ,genelde şikayetlerimizi yazınca siz tavsiye ederseniz kullanıyordum.Size sormadan verdim bu sefer :(( otrivine ped .spreyde var evde.iliadinle aynı mıdır?

Ayrıca iliadini bir kere sıktım diye 3 güne tamamlamak zorunlu mudur?
Teşekkür ederim.
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 117417
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 27 Oca 2011 Saat 15:14
İliadin'i 3-5 günden uzun kullanmadıkça bir zarar olmaz.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.