Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - sendrom
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

sendrom

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
seymikkkkk Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 30
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı seymikkkkk Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: sendrom
    Gönderim Zamanı: 10 Kas 2018 Saat 16:18
Hocam iyi gunler 2bucuk yasinda bi kizim var. Hocam kizimda goz temasi isine gelince iyi yada dikkatini cektigimiz zaman daha iyi yada kizdigimizda baya bakiyor ama normalde aza yakin.. Adina evdeysek biseyle ilgilenmezse bakar hele isten gelince seslenince hemn bakar. İsaret parmagi kullaniyor komut ta aliyor hayali oyun mis li oyun oynuyo kisa surelide olsa.. Araba tekeri cevirir ama surerde takinti tekrarlayici hareketi pek yok. İsaret ettigimiz yone nesne takibi var.300askin kelimesi var ama cumle cok az disardaki insanlaela hic isi yok bazen arada yasitlariyla kisa sureli iletisime geciyo ama az.. Baba nerde burda.. Olmayan seyleei sordugumda yok diye kac yasindasin 2 diye cevap verebiliyor sadece bunlara.. Cansiz nesnelerle isi daha cok ve cok hareketli szce bu durum nedir dikkat daginikligimi otizmmi veya bi sendrommu hocam degerlendirirseniz cok sevinirim
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 117422
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 10 Kas 2018 Saat 19:04
Problem cocukta DEGIL !!!!
Yukarı Dön
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı seymikkkkk Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 14 Kas 2018 Saat 18:00
Tamm hocam cok sagolun anladim nedemek istediginizi :)) insanlar karistiriyo kafami niye bize bakmiyo dedikleri icin herkes doktor mubarek 
Yukarı Dön
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı seymikkkkk Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 02 Ara 2018 Saat 18:47
Hocam buraya yaziyorum sorcagim soru icin.. Hocam kizim icin yukarida bahsetmistim krese vermek istedim kresteki idareci kizim icin tam gun kres iyi olur dedi bende bi saatle baslatmak istemistim.. Hocam ordaki idareci dediki iletisimi zayif gibi dedi ilk gorusmede daha vermedim krese.. 3 hafya gozlemlerim sonra psikologo gonderirim dedi.. Hocam size yazdigim gibi kizim ev ici babasi babanesi benle bide yasli bi teyzemiz gelir arada sadece bizlerle iletisimi iyi diger insanlar yok hukmunde cocuklarlada oynamiyo.. Avm de ki parka gittik hic bi cocukla oynamiyo devamli biz ailesine biseyler gosterip ne ne diye sordu.. Hocam bunlari anlatiyorum cunku kresteki kadin oyle deyince dirduk yere damgalatmak istemedim kizimi.. Sizin dediginize gore hareket etcem krese vermelimiyim 
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 02 Ara 2018 Saat 20:20
Her cocuk bir degildir.. Bazi cocuk; sicak kanlidir, arkadas duskunudur, bazisi da cekingendir.
Yapabileceginiz bir sey yok, soya cekim bir durumdur. Zamanla duzelebilir.
Kres icin, (calismiyorsaniz) acele etmeyin. 
Yukarı Dön
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı seymikkkkk Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 02 Ara 2018 Saat 21:06
Calismiyorum hocam ama hic cevremiz yok gurbetteyiz kizim dogdu dogali yalniz buyudu sosyal olmasi icin iyi olur diye dusunmustuk ayni zamndada kucuk daha diyede korkuyoruz.. Eski maillerinde yasitlari olan kres iyi demissiniz kres karisik hocam ders siniflari ayri ama hepsi ortada oynuyo biraz daha beklemek daha iyi ama sosyal yonden geri kalir diye de korkmuyo degilim
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 03 Ara 2018 Saat 03:44
Acele etmeyin, bekleyin biraz.
Yukarı Dön
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı seymikkkkk Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 28 Ara 2018 Saat 18:44
Hocam kizimi bugun saglik ocaginda 2 bucuk yas kontrolu icin cagirdilar. Orda ki hemsire kizima bi seyler sordu kizim hic ilgilenmedi cevap vermedi szi dr a yonlendirebilirim dedi.. Bende 300 e yakin kelimesi var cumlelerde tek tuk basladi bu sordugunuz seyleri normalde biliyo ama bugun yapmadi yabancilarla hic isi yok dedim. Hemsire git surda araba var getr onu dedi isaret ettigi yone bakip bulup getirmesi iyi dedi. Hocam bu yabancilarla hic isi olmamasi yok gibi davranmasi canimi sikti bugunde.. Teyzesi vardi 20 gundur kizimin isine geldigi zamblar guzel goz temasi kurdugu zamnlar oldu ziplamali oyunda eslik etti kizim hocam bu hemsirenin dr a yonlendirmesine ne dersiniz. Hocam 2.sorum ise kizim anlattigim gibi yabancilarla isi yok ama kim giderse gitsin arkasindan cok agliyo yaninda ilgilenmezken giderkn neden agliyo olabilir
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.