|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Gamze kacal ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 20 Mar 2017 Durum: Aktif Değil Puanlar: 248 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Gamze kacal
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 30 Mar 2017 Saat 10:04 |
Hocam oğlum için serum fizyolojik kullanıyorum ama serum şeklinde olandan alıyorum diğeri baya pahalı eczacı serumu bir hafta kullanabilirsiniz dedi açıldıktan sonra bozulurmus bitmiyor bir haftada atıyorum bende varmı gerçekliği acaba bozulurmu
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 118117 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Calisma sisteminize bagli... EGER, temiz bir enjektor ile, Serum fiz cekip, damlalikli bir siseye koyarsaniz, niye bozulsun??? Ayrica da; o sarlatan eczaciya soyleyin, o serumu; DAMARDAN VERMIYORSUNUZ, alt tarafi buruna damlatiyorsunuz, STERIL olmasi sart degildir.. Yahu, artik her kes CIN olmus, Insan carpmaya bakiyor.. Sirf ilac satacak diye de; bu kadar da yalan soylenmez.. Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 30 Mar 2017 Saat 20:12 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|