|
Ses kısıklığı |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Deryaydn ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 30 Kas 2022 Durum: Aktif Değil Puanlar: 341 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 08 May 2023 Saat 19:32 |
Merhaba hocam oğlum tam 7 yaşında. 125 cm boy, 24 kg. Dikkat ettim ne zaman açık alanlarda park bahçe orman gibi yerlerde çok koştursa oynasa sesi kısılıyor ama başka bir öksürük burun akıntısı belirtisi yok. Dinlenme ile geçiyor sesini çok kullanamıyor gibi heyecanlanınca çok bağırarak konuşuyor yoruyor sanki ses tellerini. Eşim okumuş nodül olabilir kbb ye gidelim dedi ama kışın böyle sorumlarımız yok acaba alerji ses kısıklığı yapar mı? Ben size danışmadan bir yere gitmek istemedim
|
|
![]() |
|
Deryaydn ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 30 Kas 2022 Durum: Aktif Değil Puanlar: 341 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Sesi kısılıyor derken hiç çıkmıyor gibi değil de sesi değişiyor çatlıyor. Uyuyunca biraz sıvı alınca düzeliyor
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118434 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
1- Bu yaşlarda "polip" olmaz...
2- Polip olduğunda, istirahat ile ses değişikliği DÜZELMEZ! 3- Hadise koşma sonucu hızlı nefes almasına bağlı! Zamanla düzelecek. Allerji ıle de en ufak bir ilgisi yok.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|