|
Şiddetli baş dönmesi ve titreme |
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
BeyzaY
Üye
Kayıt Tarihi: 02 Eki 2022 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 52 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: Şiddetli baş dönmesi ve titremeGönderim Zamanı: 28 Oca 2024 Saat 09:59 |
|
Hocam merhaba
30 yaşındayım Sabah şiddetli baş dönmesi ile uyandım Kristallerim mi kaydı bilmiyorum 30-40 dk kadar epey şiddetli titredim , korkup acile gittim ekg normal çıktı Doktor kristaller kaymış olabilir iç kulakta problem olabilir dedi Dramine ve zofren içerikli serum verdiler Serumu olmadım eve geldim Baş dönmem mide bulantısı devam ediyor biraz titremem var Yarın kbb için mehmet ali şehitoğluna gideceğim Ama şu an serum almalımıyım hocam iyi hissetmiyorum Teşekkürler hocam
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 28 Oca 2024 Saat 19:18 |
|
Serumun HIC bir faydasi olmaz!
Turk doktorlari hem seker aleyhinde olmadik yalanlari soylerler, ondan sonra da, damardan sekerli su verirler. Bu soytarilara para kaptirmayin!
|
|
![]() |
|
BeyzaY
Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 28 Oca 2024 Saat 20:10 |
|
Almadım hocam serum sizden cevap gelmeden. Evdeyim. Ama basım da her an dönüyor, yatınca daha da artıyor, sabahtan beri her an bayilacakmis gibiyim. Uyumaktan korkuyorum. Bu geceyi daha rahat geçirmek için bir oneriniz olur mu yoksa sabir mi etmeliyim 1)Kbb Mehmet Ali sehitogluna gitmem doğru olur demi hocam yarın. 2)Bide titreme neden olmus olabilir hocam 3) bide son sorum, bir gün önce çocuklarla çok fazla hareketli ziplamali kosmali oyunlar oynamıştım bu sebep olmuş olabilir mi Teşekkürler herşey için. Her sabah ve akşam yıllardır sizi okuyorum, sayenizde biri 8, biri 5 yaşında iki çocuğum ilaçsız antibiyotiksiz büyüdü, iyi ki varsınız...
|
|
![]() |
|
BeyzaY
Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 28 Oca 2024 Saat 20:28 |
|
Hocam ben ablasıyım
Onun dediklerini yazıyorum Kardeşim çok kötü şu an aşırı titreme girdi yine Neden acaba ne yapalım hocam kusura bakmayın
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 29 Oca 2024 Saat 01:57 |
|
1- Dr. Mehmet Ali bey Turkiye'de bulabileceginiz nadir doktorlardan biridir. Gonul rahatligi ile gidebilirsiniz.
2- Sinir sisteminiz, stres sonucu hasar gordu ise, bunlar olabilir. Cay, Kahve, Kola hatta Cukulata gibi uyaricilardan uzak durun. Aksamlari 1 tablet Atarax alin. 3- "Hareketli oyunlar"?? Ic kulaktaki kristallerin yerlerinden oynamasina sebep olmus olabilir.
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|