Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Çocuk Hastalıkları
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - sık hastalanma
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumsık hastalanma

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
ozlem13 Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 310
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı ozlem13 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: sık hastalanma
    Gönderim Zamanı: 24 Nis 2015 Saat 18:06
Merhaba Kadir bey
Bi konuda Size danışmak istiyorum. Kızım 5 yaşında. İki buçuk yıldır kreşe gidiyor Ve çok sık rahatsizlaniyor. Yani biti bitiyo tam iyileşti derken diğeri başlıyor. Tabi uzun bi süre hastalanma Digi zamanlar da oldu ama genel tabloya baktığımızda hastalıklarla geçiriyoruz güz ve baharı. Bu yıl krese komşunun kızı da gitmeye başladı. Aynı siniftalar.ama onun rahatsizlandigini hiç görmedim. Görsem de en fazla bir gün iki gün. Annesi de bu durum karşısındaerak ediyor hatta çevreden söyle söylemler geliyor; kızımın bagisikliginin düşük olduğu ve hatta allerjik bi durum olabilir Vs é varan düşünceler. Ben de Size sormak istedim. Az önce bahsettigim komşumuz un kendisi de çok nadir rahatsizlaniyorMuş. Genetik bir faktörü bu? Çünkü kızım da ben de çok sık rahatsizlaniyoruz:)...yoksa normali bUmudur. Çünkü "allah allah yine mu rahatsizlandi" tepkilerini duymak artik dusundurmeye baslafi.Umarim ifade edebilmisimdir.Teşekkürler 
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 119385
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 24 Nis 2015 Saat 19:13
Genetik faktor degil, her Grip oldugunda, Turk doktorlara kosusturup, bir cuval ilacla cocugunu rezil etmedigi icin, hastaliklari o sekilde, rahat geciriyor.
35 sene, ozel calistim, hicbir zaman simdiki rezilliklerle karsilasmadim. Tek bir tane bile hastami, ishal-kusma oldu veya oksurdu diye hastaneye yatirmadim.. Astim; sadece ilk ve Son baharlarda; 3-5 hastam olmustur, o kadar.
ASLA: Hicbir hastama, Aferin, Peditus, Asist, Ventolin,gibi ilaclari ve Flixotide, Nasonex gibi kortizonlu spreyleri yazmadim. Hicbir hastama; Prednol igne yapmadim.
Yukarı Dön
ozlem13 Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı ozlem13 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 24 Nis 2015 Saat 20:36
  • Çok haklısınız kadir bey. Yalnız biz yaklaşık 2,5 yıldır sizi takip ediyoruz.ve çok şanslıyız ki bu dönemi sayenizde ilacsiz geçirdik. Komşum ise aksine...durum böyle olunca sorma gereği duydum.herseyé rağmen sık hastalanmasinin başka bir sebebi mi var diye. gerciyes anne baba olarak bu durumu çevreden müdehale olmasa biz gayet sakin karşılıyorum. Ama çevremizde neden yine mi gibi ifadelerle karşılaşınca sorman gereği duyduk.
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 119385
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 24 Nis 2015 Saat 23:55
Cevreye bosverin...
Birde 2. bir faktor; Komsunuzun cocugu, 2. veya 3. cocuk ise, evde; abi-abla varsa, daha bebeklikten; onlardan hastaliklari kapip, mikrop kolleksiyonunu tamamlamis olabilir.
Siz bunlara kafanizi yormayin ve kimsenin cocugu ile mukayese etmeyin. Benim sozumu dinledikten sonra, zaten basiniz agrimayacak.
Yukarı Dön
ozlem13 Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı ozlem13 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 25 Nis 2015 Saat 00:10
  • Teşekkürler Kadir bey.sizin sözleriniz bizim için çok kıymetli. Tereddütsüz uyguluyoruz.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.