Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Alerji & Cilt & Saç
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - sinek ısırıkları ve uyku problemi
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumsinek ısırıkları ve uyku problemi

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <12
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
betuldem Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 136
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 05 Ağu 2012 Saat 12:34
çok sağolun hocam.dokunmuyorum öyleyse..
Yukarı Dön
jade05 Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Puanlar: 74
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 14 Ağu 2012 Saat 00:48
Hocam aklıma gelen ve takılan her soruyu size sormadan edemiyorum ...
Biz elektromanyetik dalgalar yayan böceksavar bir alet almak istiyoruz çocuklara zararı yok deniyor tabiki ama... birde bunu size sormak istedim ...
İkinci bir sorumda süt içirin diyorsunuz benim oğlum 1 yaşında anne sütünden başka hiçbirşey içirmedim ve halen beni emiyor yinede içirmeli miyim? yoksa anne sütü almayan bebekleremi söylüyorsunuz...
Hocam şimdiden çok teşekkür ederim vaktinizi aldım... 
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 119870
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 14 Ağu 2012 Saat 10:04
1- Elektromanyetik dalga sayılmaz, onlar, Radyo, Radar gibi dalgalardır. Bu cihazlarda ise,  Elektrik ve mıknatıs kullanılarak oluşturulan ama bizim kulağımızın duyamadığı bir frekansta  "ses dalgaları" vardır. Bir zararları yoktur.
1- (Ek) Yüksek gerilim hattı ve baz istasyonları da zararlı değildir. Bu saçmalıklar seneler evvel, Amrika da sahtekar bir araştırmacının (Liburdy) sırf hükümetten araştırma bursu alabilmek için öne sürdüğü bir yalan iddiadir. Bizde de ilim adamı geçinen palavracılar işin aslını feslini öğrenmeden bu bilgileri halka aktardılar. Amerika da bu sahtekar ancak $3 000 000'ı iç ettikten sonra hükümet uyandı ve olayı tekzib etti. Bizdeki "ulema" ise, okuma özürlü olduklarından, hala ( dünyada bir tek bizim memlekette ) bu yanlış bilgi ile iş yapılmaktadır. üniversitelerin bu bilgileri öğreneceği mecmuaları almak için paraları yoktur. Boşuna onlardan bilgi beklemeyin.
2- Öncelikle, herzaman anne sütü, yer kalırsa düz süt. 
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <12
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.