|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
slmz123 ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Ara 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 7 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 17 Oca 2015 Saat 10:26 |
Sevgılı Hocam;
Oglum 3 yasında gecen gece sabah kadar ayak agrısı ıle uyandı cok huzursuzlandı o gun de ayakkabısını bıraz fazla cekınce ters hareket yaptı ondan dıye duaundm. Yatakta sırt ustı yatıyo sol tarafına donemıyo aglayarak bagrıuodu. Ben yıne ıncınmeye yordum dr gotrdm ortopedı ye basmadı orda basamıyorm dedı. Doktor röntgen ve kan tetkıkı ıstesı. Bısey cıkmadı hıc bırınde. Ibufen agrı kesıcı yazdı sabah aksam yarım verın dedı. 2-3 verın dedı.. Yakın zamanda vıral ust solunum yolları hastalıgı gecırdımı dedı yok dedım yalnızca ara ara ust uste hapsurması vardı. Cpcuklarda bazen bu haatalıklardan once vırusler kalca gıbı eklemlere yerlesıp ıltıhap yapabılırler kı bu korktfgmz bıseydır dedı. Takıp edın desı.ates olursa getırın dedı.ben eve gelınce hemen ıbufen verdım Yavas yavas ayaklanmıstı. Hele yarım saat ıcınde eskı halınden eser yoktu .ben ıbufenı toplamda 2defa verdım. Bı daha vermedım. Ertesı gunde bıseyı yoktu takiii yatana kadar sabaha karsı yıne huzuesuzlandı. Bu defa dıger ayagını gosterıyo sıddetı eskısı gıbı degıl ama basamıyo hatta yatakta o bacagının uzerıne donemıyo. Crp esr kan sayımı normal hep hocam. Doktor 2 3 gın daha ıbufen e devam edın dedı. Eger yıne gecmesse romatplojıye gtmenz lazm dedı. Hocam aklım durdu nedır bu olan yok sınovıt yok realtrıf atrıt kelımelerı gecıyo. Bılgınıze ıhtıyacım var hocam.. |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118293 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
SAKIN; Tavsiye edilen HICBIR seyi yapmayin... Bazi viral hastaliklardan sonra; virusler asla, kalca eklemine yerlesmezler..
Sadece; bazi virusler, "sinir uclarini" tutarak, bu agrilara sebep olabilirler, bunlarda HICBIR TEDAVI gerektirmeksizin, kendiliginden iyilesirler. Sakin; Romatoloji'ye filan; adiminizi bile atmayin... Aman ha, sakin ha!! Sakin Turk Cocuk doktorlarini ciddiye almayin.. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|