|
SİNÜZİT 6 YAŞ |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
duruecem ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Nis 2010 Durum: Aktif Değil Puanlar: 113 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 09 Mar 2022 Saat 09:59 |
Kadir Hocam
Benim oğlumda 2 aydır geniz akıntısına bağlı öksürükler oluyordu.Ara ara kaşımın üstü ağrıyor diyor.Serum fizyolojikle çözmeye çalıştım.Ara ara öksürükler ve burun akıntısı yoğunlaşması oluyor Cumartesi doktora gittik tam kansayımı,iggy di sanırım kanda alerji testi ve crp bakıldı sorun yok dendi. Doktor kanda alerji görünmüyor ama fiziksel bulgularda alerji görünüyor dedi.Levmont alerji ilacı(6 ay) bir burun spreyi ve antibiyotik verdi ama antibiyotiğe başlamayın bekleyelim dedi.Bugün 4.günümüz baş ağrısı oldu antibiyotik başlayalım dedi. Kanda alerji çıkmadı yine 6 ay alerji ilacı kullanacak mıyım dedim 3 aya indirelim dedi. Bu alerji ilacı zaten beni huzursuz etti şimdi de antibiyotik. İliadin pediatrik damla 6 yaş için kaç kez kaç damla kullanmalıyım? |
|
![]() |
|
duruecem ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Nis 2010 Durum: Aktif Değil Puanlar: 113 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Geçmiş konularda sinüziti okudum.30 yaş bir hasta için 2*4 damla demişsiniz.6 yaş olduğu içi tekrar sormak istedim.Teşekkürler
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 118601 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
6 yas; Iliadin damla, gunde:2x2'ser damla, 5 gun kullanabilir.
Goruyorsunuz degilmi bu doktorlarin perisanligini? " Doktor kanda alerji görünmüyor ama fiziksel bulgularda alerji görünüyor dedi" " Bugün 4.günümüz baş ağrısı oldu antibiyotik başlayalım dedi." " Kanda alerji çıkmadı yine 6 ay alerji ilacı kullanacak mıyım dedim 3 aya indirelim dedi" Turk doktordan INCILER!! Oku oku, gul! Sadece Iliadin damla kullanin. |
|
![]() |
|
kzykzy ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 25 Tem 2016 Durum: Aktif Değil Puanlar: 533 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam merhaba 33yasindayim bende de sunizit var mr imi atmıştım size 4saate bir 10 damla serumfizyolojik kullan demiştiniz.hocam 5gun sabah akşam illiadin kullansam sunizitime iyi gelir mi .
|
|
- "Kitapsız bilgin olanın, sermayesi din olanın; rehberi şeytan olmuştur" Yunus Emre
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 118601 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Serum Fiz ile halledemedi iseniz, 5 gun, sirt ustu yatar ve basinizi yere sarkitir tarzda Iliadin damla kullanin..
Eriskinler icin "damla sekli" YOK!! (ikinci bir sahis size yardimci olursa, daha rahat uygularsiniz) Spreyi, damlalikli bir siseye bosaltin ve gunde:2x2 ser damla yapin.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|