Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Grip & Soğuk Algınlığı & Öksürük
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - sinüzit mi alerjik rinit mi
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumsinüzit mi alerjik rinit mi

 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
Mesaj
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
nilcey Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Kayıt Tarihi: 20 Kas 2012
Konum: İZMİT
Durum: Aktif Değil
Puanlar: 175
Mesajın Direkt Linki Konu: sinüzit mi alerjik rinit mi
    Gönderim Zamanı: 03 Şub 2013 Saat 19:42
dr bey 28 aylık kızım süreki burnu tıkalı.son 15 gündür de grip idi.burun akıntısı var sürekli.ancak bugün burnundan çıkan akıntının koktuğunu farkettim.burundan nefes verirken de kokuyu alıyorum.iltihap gibi kokuyor.burun akıntısı yeşil ve koyu.sümkürmeyi öğrendi.sık sık sümkürtüyorum.ancak en fazla 1 dk sonra yine burnundan nefes alamıyor.sizce sinüzit veya alerjik rinit olabilirmi.sinüzit teşhisi ve alerji teşhisi kondu.alerji ilacıda bir işe yaramıyor.sinüzit tedavisi de yapıldı yani ant.kullandık ama değişen bir şey yok.grip geçiriyor ama bu koku bugün oldu o neden oldu.iltihap gibi aynen yeşil ve kokuyor.
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman


Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008
Durum: Aktif Değil
Puanlar: 121268
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 03 Şub 2013 Saat 20:41
Konulan teshislerin ve yapilan tedavilerin tumu; palavra.. Cocugunuz basit bir Gribin sonuna gelmis. Sakin antibiyotik veya Soguk alginligi ilaci vermeyin. Eski mailleri okuyun.. Sinus agizlari tikanmis olabilir. Bunun icin 3 gun; Iliadin ped. burun damlasini, gunde; 2x2'ser dmal veya spreyini; 2x1 kullanin. 3 gunden sonra, uyanik oldugu saatlerde; burun delilerine; 4 saatte bir 10'ar damla Serum fiz damlatin. Sicak buhar'in cok faydasi olur. Birde aksamlari yastigina 2 damla ColdMix damlatin.
Yukarı Dön
nilcey Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Kayıt Tarihi: 20 Kas 2012
Konum: İZMİT
Durum: Aktif Değil
Puanlar: 175
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 03 Şub 2013 Saat 21:30
hocam peki koku neden oldu iltihap kokusu.iliadin 3 er gün arayla hep kullanıyoruz.yani 3 gün kullanıp bir gün ara sonra tekrar devam.burnu çok dolu.sümkürdükçe geliyor.hiç bitmiyor.Cry
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman


Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008
Durum: Aktif Değil
Puanlar: 121268
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 03 Şub 2013 Saat 23:03
Koku, akamayip, icerde durdugunda olusuyor. Devamli sumkurse, koku kalmaz. Bilhassa Serum fiz'e devam. Mevsim musait olsada bir , denize atabilsek, bir gunde duzelir.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

  | İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2026 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.