Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Grip & Soğuk Algınlığı & Öksürük
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - sinüzit mi?
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumsinüzit mi?

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
leyli Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 804
Mesajın Direkt Linki Konu: sinüzit mi?
    Gönderim Zamanı: 27 Eki 2013 Saat 11:58
Hocam selamlar.. Bebeğim henüz 5.5 aylık. hapşırık ve burun akıntısı(şeffaf) vardı.. 4 gün olmuştu ve geçmeyince kulak burun boğaz uzmanına götürdüm. Kamera ile muayene ettikten sonra gribal enfeksiyon geçiriyor dedi... İliadin ped. ve peditus verdi... ben ikisini de kullanmadım...yazılarınızı okuyorum.peditusu kullanmamak gerektiğini söylemişsiniz... iliadin ped. prospektüsünde de 2 yaşın altındaki bebeklerde kullanılmamalı diyor..ben de sadece deniz suyu verip nazal aspiratörle çektim (günde 3-4 kez) Bugün 10 gün oldu..Burun akıntısı yeşile döndü... haaala deniz suyu verip aspiratörle burnunu temizliyoruz... bu arada ateşi yok..iştahı her zamanki gibi...Hocam sinüzit olabilir mi kızım.. Bir de bu yeşil akıntı ne zaman geçer acaba? Antibiyotik kullanılmalı mı? ne yapmalıyım hocam? Teşekkürler
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 119375
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 27 Eki 2013 Saat 19:28
Sinuzit zaten her Gribin beraberinde olan bir durumdur. Bu Sinuzit lafi bu sene moda oldu,tamamen uckagitci doktorlarin uydurmasidir. Eski sahtekarliklari ortaya ciktikca, antibiyotik kullanabilmek icin yenilerini uyduruyorlar. Zaten, Sinuzit olsa bile tedavisi antibiyotik degil, "Tuzlu su" ve gecmezse, Iliadin dir..iliadin ped damla; kulak agrisi olursa kullanin...
Akintinin "yesil" olmasi, Gribin sonlarina yaklastiginizi gosterir.
Peditus kullanmamakla, cok akillik ettiniz, gordugunuz gibi daha hizli iyilesme oluyor. Peditus ile "hiriltilara" sebep olup, arkasindan Astim ilaclarina baslayabilmek icin kasten yapilan bir sahtekarliktir.   
Yukarı Dön
leyli Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Puanlar: 804
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 27 Eki 2013 Saat 23:41
Çok teşekkürler..kolaylıklar diliyorum
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.