|
Sinüzit orta kulak |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
fethiyeakiiiin ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 11 Ara 2022 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 57 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı fethiyeakiiiin
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 22 Kas 2023 Saat 17:40 |
Hocam oğlum 4,5yaşında bu yıl okula başladı ekim ayında burnu bir tıkandı içi sarı sarı sümük dolu akmıyor ancak sümkürürse çıkarabiliyor tamamen dolu evde serum fizyolojik iliadin idare ettik ama geçmeyince bide başağrısı yaptı tabii 9kasımda doktora gittik sinüzit dedi baya tıkalı 1aydırda geçmeyince Augmentin verdi bende kullandım ama kurutur gibi olurken başa sardı tekrar şeffaf sümük sonra sarı hâle döndü yani burnu sürekli tıkalı halde bu sabah uyandı yerinde duramıyor kulağı ağrıyor burun tamamen dolu nefes alınmıyor bide bayaa halsiz yine doktora gittik kulak çok kızarık iltihaplı dedi macrol antibiyotik otrivine burun sprey Risonel burun sprey çok tıkalı dedi burnu çünkü bide Deloday yazdı sen kabul etmek istemiyorsun ama alerjik dedi çünkü oğlum geçen kışta sürekli burnundan tıkandı bana alerji dediler hep ben kabul etmedim kullanmadım şurupları ama kulak ilk defa böyle eve gelince bir defada istifra etti hocam ateş çıkacak gibi elleri ve ayakları buzz baş bölge sıcak sanki el tırnakları morardı bayaa endişeliyim hocam ne yapmam lazım baya bi hal sizde niye bir türlü toparlayamıyor başa sarıyor çok olmasada öksürük te var sizin fikirleriniz benim için çok önemli🙏
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119245 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Orta Kulak iltihaplari ve Sinuzitlere Antibiyotik VERILMEZ!! Bunu da dunya da bir tek Turk doktorlari asla
bilmezler.
Hadise mikrobik degil, mekaniktir. Iliadin damla ile Oztaki borusu ve Sinus kanallari acildiginda, hastalik kendiliginden iyilesir. SAKIN Turk doktolarinin "Allerji" zirvalarina inanmayin. Onlara gore Grip diye bir hastalik yoktur, tamami allerji dir! Ates+Agizda pis koku+Dili kaplayan pas tabaksi olursa antibiyotik gerekir. Turk doktorlarinin laflari ile Antibiyotik baslamayin. Onlar HER atesli hastaliga bir yalan uydurup, daima antibiyotik dayarlar. INANMAYIN. Yazilarimi okuyun. Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 22 Kas 2023 Saat 19:27 |
|
![]() |
|
fethiyeakiiiin ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 11 Ara 2022 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 57 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı fethiyeakiiiin
Hocam şu anda ateşi çıktı ve sürekli midesi bulanıyor bir kez kusmuştu bir daha yemedi şimdi yedireyim dedim yine aynı kusacam diyor
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119245 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Arkadan ishal gelebilir, sakin ilac vermeyin.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı fethiyeakiiiin
Hocam yediğini içtiğini çıkartıyor ateşte var kulak ağrısı devam iliadin damlatıyorum sadece ama kusma nasıl olacak
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Yedigi bir sey(?) dokunmus, kusma ne kadar etkili olursa, ishali o kadar hafif olur.
SAKIN ilac vermeyin.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı fethiyeakiiiin
Hocam kulak ağrımız hâlâ devam ediyor gece uymadı ağrıdan ağrı kesici içirdim biraz daldı uykuya ateşide çıkıyor bırun zaten 2aydır tıkalı nasıl geçecek bilmiyorum hiç bir gelişme yok halsizlik te var 😔
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Iliadin DAMLAYI,anlattigim gibi uygulamaniz SART.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|