|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
zuahmece ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 16 Tem 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 26 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 01 Haz 2015 Saat 11:47 |
hocam kızım 21 mart 2010 doğumlu.. 110cm 16kg. geceleri çok sık uyanıyor. acaba ben de sipraktin şurup kullanabilir miyim..
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 117470 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
1 hafta; gunde:2x1 olcek, kullanin, 3 gun ara verin, gerekirse tekrarlayin. Hem uykusuna hem kilosuna fayda verir.
|
|
![]() |
|
zuahmece ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 16 Tem 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 26 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hocam kızım yediklerim boğazıma geliyor. sanki boğazım acıyor diyor. boğazında bişi yok hasta da değil. bir kez burun akıntısı oksuruk oldugunda boğaz spreyi kullanmak için agzını açtı, sıkarken boğazına kadar sıvının geldiğini gördüm...
fazla yemek yiyemez normalde de.. reflü belirtileri olabilir mi. bişey yapmak gerekli midir.. |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 117470 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Siprakin denedinizmi?? Ilacin verdigi sonuca gore yorum yapacagim..
|
|
![]() |
|
henüz başlamadım hocam. sivrisinek göz kapağını ısırdı gözü şişti, allerset şurup içirdim yatmadan önce. biraz arası geçsin diye düşündüm. yarın öbürgün başlarım hocam.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Allerset verirken, Sipraktin kullanmayin. Sinek isiriklarina; Allerset'in hicbir faydasi olmaz.
Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 19 Haz 2015 Saat 07:14 |
|
![]() |
|
Alerset verirken sipraktin kullanmadım..
Sinek ısırıklarına o zaman sadece stilex jel mi süreceğiz hocam. başka birşey yapmaya gerek yok o zaman. doğru mu anladım acaba. peki yediklerim boğazıma geliyor şikayetlerine yorumunuz nedir acaba. |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
1- Stilex veya Fenistil surebilirsiniz.
2- Sik sik beslenmesin, acikinca yesin. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|