|
Sistit |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Aybrsm ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 06 Eyl 2020 Durum: Aktif Değil Puanlar: 84 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 28 May 2021 Saat 21:55 |
Hocam merhabalar Oğlum 9.12.13 doğumlu doğduğundan beri böbrekte büyüme vardı birde alt ıslatma şimdi alt ıslatma azaldı bayağı ama tam geçmedi bugün ürolojiye gittik ultrason ve idrar tahlil yaptı hocam sonuçta sıkıntılı olan kısımları yazıyorum.
SOL BÖBREK PELVEKALİSİYEL SİSTEMİNDE HAFİF DOLGUNLUK İZLENMİŞ OLUP, PELVİS ÇAPINDA ÖLÇÜLEBİLİR BİR GENİŞLİK YOKTUR.MESANE DUVAR KALINLIĞI ARTMIŞ OLUP, EN KALIN YERİNDE 6 MM ÖLÇÜLMÜŞTÜR. KRONEK SİSTİT AÇISINDAN ANLAMLI OLABİLİR. İDRAR MİKROSKOBİSİ 1-2 LÖKOSİT GÖRÜLDÜ. SİZİN ERKEKLER NADİR SİSTİT OLUR DEMENİZDEN ÖTÜRÜ KORKTUM HOCAM SİZCE SONUÇ NASIL?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119003 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
1- Bu meshur;"Bobreklerinde buyume var" sahtekarligi bir aralar cok yaygindi... Siz de herhalde o doneme
rastladiniz. Bir daha size boyle bir sey soyleyen olursa, hicbir sey yaptirmadan once; "NE YAPILACAK" diye sorun.. 2- Bu uc-kagida bilhassa US yapanlar ortak olurlar. US el cihazi, hedef organdan ne kadar uzak olursa, o organ oldugundan buyuk gorulur... 3- Evet, erkeklerde "Sistit" OLMAZ.. Bunu dunya'da bir tek Turk doktorlari bilmezler.. 4- Laboratuvarlar, hicbir zaman; Lokosit gorulmedi DIYEMEZLER...... Isin raconuna aykiridir!! Hicbir sey gormeseler bile daima:(hasta gonderen doktora pas vermek icin) en az "2-3 lokosit goruldu" yazarlar. Doktorun sahtekar olani da, bunu size bir guzel yutturur ve siz de cocukta hakikaten IYE var zannederek bir suru luzumsuz tedaviler ve ileri tetkiklere razi olursunuz. Bu IYE sahtekarligi , Turkiye'de en sik uygulanan sahtekarlik cesitidir. SAKIN bir daha idrar yollari ile ilgili bir islem yaptirmayin. Yapilacaksa da, bana sorun. |
|
![]() |
|
Aybrsm ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 06 Eyl 2020 Durum: Aktif Değil Puanlar: 84 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam iyi ki varsınız.İlkini sizle büyüttüm inşallah ikinci olursa yine sizin makaleleriniz yorumlarınızla büyüteceğim.Kitabınızıda dört gözle bekliyorum.İnsagramda da takipçinizim.Sizi görmeli çok isterim birgün.Çok seviliyorsunuz hocaların hocası💙🙏🏻
|
|
![]() |
|
Hocam kusura bakmayın bir sorum daha var hep unutuyorum yazılarınızdada pek göremedim bu konuyu fkriniz çok önemli oğlum tırnaklarını yiyor ondan mı bilmiyorum fakat tırnakları küçüklükten beri bayağı tırtıklı 8 yaşında nedendir?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119003 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Kafasi karisik.
Muntazam pedikur yapin. Aci oje de deneyebilirsiniz.
|
|
![]() |
|
Teşekkür ederiz hocam🙏🏻
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|