|
Skolyoz |
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
DemetRüzgar
Üye
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı DemetRüzgar
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: SkolyozGönderim Zamanı: 20 Haz 2022 Saat 14:41 |
|
Merhaba kadir hocam
Sizleri bir konuyla ilgili rahatsız ediyorum 31 temmuz 2018 doğumlu bir oğlum var Bugün ortopedi doktoruna götürdüm Doktor oğlumun omiriligini muane etti skolyoz olabilir dedi film çektirin gelin dedi Bi de çektirdik geldik Bana omur iligin dümdüz olduğunu skolyoz olmadığını ama yine de sewinmemem gerektiğini takip ettirmem gerektiğini tedbiri elden bırakmamam gerektiğini bacaklarının da hafif çaprazlik olduğunu yapısal olabilir dedi 1 2 sene sonra tekrar film çektirin dedi Hocam filmine bakabilir misiniz sizin yorumlarınız benim için çok kıymetli çok teşekkür ederim
|
|
![]() |
|
DemetRüzgar
Üye
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı DemetRüzgar
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 20 Haz 2022 Saat 14:43 |
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 20 Haz 2022 Saat 16:31 |
|
Tahmin ettiğim gibi, Skolyoz yok. Duruşu eğri olduğundan öyle görülmüş.
D vitamini eksikliği varsa, bacaklarda: "X-Bacak" veya "O-bacak" olabilir. Eğer hiç vermedi iseniz, hemen 1 ampul "Dvit3" içirin veya ekmeğe damlatıp yedirin. Eğer bu yaz hiç doğru dürüst güneş görmeyecek ise, 6 ay sonra tekrar içirin ve devam edin. D vitamini ile ilgili Forum yazılarımı okuyun.
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|