|
Sodyum nitrit |
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
Unuttum06
Katılımcı Üye
Kayıt Tarihi: 23 Eyl 2018 Konum: Eskisehir Durum: Aktif Değil Puanlar: 384 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Unuttum06
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: Sodyum nitritGönderim Zamanı: 04 Şub 2021 Saat 16:31 |
|
Hocam kolay gelsin dondurulmus tavuk burger almıştık ustunde e 250 yazıyor oda sodyum nitrit varmis kanser yaptığını yazanlar var siz ne düşünüyorsunuz
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Teşekkürler(1)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 04 Şub 2021 Saat 19:16 |
|
NaNO2 (Sodium Nitrite) Gidalarin korunmasinda kullanilir. Ayrica da; Siyanur zehirlenmesinde panzehir
olarak kullanilir. Butun gun, gunde 3 defa, bu tip gidalari tuketirseniz, belki o zaman zararli olabilir. Insanlarda, kanser yaptigi ispatlanmamistir, boyle bir kimse de yoktur.. Bazi supheli FARE deneyleri vardir. O deneylerde farelere verilen miktarlar anormal yuksektir. Rahatlikla kullanin. |
|
![]() |
|
Unuttum06
Katılımcı Üye
Kayıt Tarihi: 23 Eyl 2018 Konum: Eskisehir Durum: Aktif Değil Puanlar: 384 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Unuttum06
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 04 Şub 2021 Saat 20:21 |
|
Hocam cok tesekkur ederim iyiki varsınız 3 yıldır bir kere bile doktora gitmedik sizin sayenizde Allah uzun sağlıklı ömürler versin size
|
|
![]() |
|
EFEMER
Katılımcı Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 05 Şub 2021 Saat 00:09 |
|
Araya girdiğim için özür diliyorum hocam ama bu konu cidden sıkıntılı alışverişe gittiğimde ne alacam diye düşünmekten kafayı yiyorum. O kanserojen bu katkı maddeli bunda koruyucu var. Ee biz ne yiyecez organik adı altında satılan urunlerin yanına yaklasilmiyor ateş pahası. 2 yıl eve tavuk sokmadım yok antibiyotikli yok hormonlu diye ta ki sizin bu konudaki yazinizi okuyana kadar. Bizi aydınlatacak bişeyler yazarsanız seviniriz.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 05 Şub 2021 Saat 02:38 |
|
"E" isareti Turkiye'deki SALAKLARIN zannettikleri gibi, zararli maddeler degillerdir....
"E" kodu ile isaretlenmis butun maddeler, kullanilmasi emniyetli olan maddeler anlamindadir ve Europa'nin "E"sidir. Gidalardaki butun katki maddelerini inceleyen ve kullanilmasina musade veren kurulus; EFSA (Europian Food Safety Authority) dir. Bu kurulus butun bu katki maddelerini incelemis ve hangi miktarlarda gidalara konulacagina Karar vermistir. Yani Turkiye'deki GERI ZEKALILARIN zannettikleri gibi, basi bos kullanilan "zararli maddeler" degillerdir. "E" kodu bulunmayan maddeler esas zararli olanlardir. E 100-E 199 ( Renk verici katki maddeleri) 35 adet E 200-E 299 (Koruyucu olanlar) 27 adet E 300-E399 (Anti oksidan, asit dengeleyici)23 adet E 400-E499 (Kivam vericiler, emulsiyon saglayanlar)7 adet E 500-E599 (Asit sabitleyiciler) 3 adet E 600-E699 ( Tad koruyucular) 6 adet E 700-E799 (Antibiyotikler) 8 adet E 900-E999 ( Farkli tadlandiricilar) 16 adet E 1000-1599 ( Ek koruyucu kimyasallar) 15 adet. Bilhassa uzerinde "E" ibaresi olanlari, GUVENLE kullanabilirsiniz. Sakin Turkiye'deki Prof. lara inanmayin. Hicbir seyden haberleri yoktur. Olsa idi, insanlara dogru durust bilgi verirlerdi. Bu listede goruldugu gibi; bu maddelerin HICBIRI hormon degillerdir. ZIRA, Hormonlar agizan alindiklarinda ETKI EDEMEZLER... Mide de parcalanirlar. Hormon ilaclarinin tamami, igne seklinde verilir. Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 05 Şub 2021 Saat 02:51 |
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|