|
Soğuk algınlığı |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Eceyuksel ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 11 Eki 2017 Konum: Eskişehir Durum: Aktif Değil Puanlar: 166 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Eceyuksel
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 18 Eyl 2021 Saat 09:35 |
Hocam merhaba kızım 1.sınıfa başladı. 2. Hafta hapşırık ve yeşil burun akıntısı baş ağrısı şeklinde başladı. Sadece iliadin verip burnunu açtım. Ondan küçüğe geçti. Burnu çok tıkalı ve yeşil akıntı ile başladı. Sabahları beyaz ve yeşil karışık sürekli akıyor. Gece ateşi de çıkıp burnu tıkanıyor. İliadin verip yazdıklarınızı uyguluyorum. Çok ağlayıp ateşi rahatsız edince calpol verdim. Yeşil akması normal mi hocam. Yapabileceğim başka birşey var mı.
Düzenleyen Eceyuksel - 18 Eyl 2021 Saat 09:35 |
|
![]() |
|
Eceyuksel ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 11 Eki 2017 Konum: Eskişehir Durum: Aktif Değil Puanlar: 166 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Eceyuksel
![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam oğlumun bezini değiştirirken yumurtalıklarda ve biraz üst kasık kısmında şişlik ve sertlik vardı baya huzursuz oldu 10 dakika sonra rahatladı ne olabilir hocam
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 118967 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Kasık fıtığı gelişiyor olabilir. Takip edin.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|