|
Sol el sismesi |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123> |
Yazar | |
Lavden ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 05 Ağu 2019 Durum: Aktif Değil Puanlar: 92 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 28 Ağu 2020 Saat 09:54 |
Hocam merhaba 34 yas bayan 156 boy 54 kilo, kendim icin yaziyom, 3-4 gundur vucudumda ozellikle el ve bacakla oturup kalkarken bi sislik hissediyordum bu sabah kalktiktan 1 saat sonra el bas parmagim balon gibi sol elim sol ayagim da biraz sis regl dobemine 2 gun var ,,dr a gitmelimiyim acil bir durum mu hocam ,
|
|
![]() |
|
Lavden ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 05 Ağu 2019 Durum: Aktif Değil Puanlar: 92 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam bide yazmayi unuttum sabah bas agrisiyla uyandim kafamin ustunden boynuma dogru yayiliyor agri
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117343 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Ayakkabınızı giyerken zorluk oldumu??
Ayaklarınız da şiş ise, mutlaka bir Dahiliye doktoru görsün, gerekirse Nefroloji 'ye sevk yapılır. |
|
![]() |
|
Ayakkabimi rahat giyebiliyorum hocam bi dahiliyeye gideyim o zaman
|
|
![]() |
|
Hocam gittik hastaneye dahiliye yoktu acil bakti idrar tahlili yapti hersey negatif temiz dedi, ortopediye gozuk iltihapli romatizma olabilir dedi,siz nasil degerlendirirsiniz
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117343 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Ayaklarda şişlik olsa idi İdrar tahlili gerekirdi!! Ama ne yapacaksınız ki, necip Türk doktorları tahlil olmadan
sadece muayene bulgusu ile teşhis koymaktan acizdirler. Ne demek; "İltihaplı Romatizma??" 1- 30 yaşından sonra; Akut eklem Romatizması olmaz. 2- Septik artrit desen, böyle olmaz. 3- Aseptik kemik nekrozu desen; o bölgeyi tutmaz. 4- Romatoid Artrit desen; küçük eklemleri tutar. Ne dediğinin kendisi de farkında değil anlaşılan. Bir gün geçsin, kendiliğinden düzelirse, önemli bir şey değildir. Pazardan ağır bir yük taşıdı iseniz o yapmıştır. |
|
![]() |
|
Peki hocam bugun 2. Gun sol el pas parmak hala şiş. Diger elim normal , parmaga ustten basinca agri yok rahat oynatiyorum agri yok , sadece yandan tam oynak yeine basinca agri var ,
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Önemli bir şey değil. Ya üstüne yattınız, ya da fiziksel olarak zorladınız.
İstirahat edin ve elinizi yukarda tutun. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|