Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Sol kaburga boşluğunda ağrı
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Sol kaburga boşluğunda ağrı

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
kırçiçeğim Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 198
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı kırçiçeğim Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Sol kaburga boşluğunda ağrı
    Gönderim Zamanı: 13 Ağu 2023 Saat 02:36
Hocam müsadenizle kendim için danışmak istiyorum Yaşım 47. Dün gece uyurken sol kaburga boşluğunda bir ağrı oldu derin nefes alırken batma tarzında günü bu şekilde atlattım şimdi gece uyurken yine rahatsiz ediyor sol tarafimda uyuyamıyorum. Otururken de var derin nefes alişlarımda iyice belirginlesıyor anlam veremedim Ters bir hareket ve ağır bir şey kaldırmadım. Yaklaşık 3 hafta önce aynı ağrı tekrar olmuştu o zaman yatarken ağrı yoktu otururken vardı ve 2 güne geçmişti şimdi otururken ve yatarken de o bölgede bir batma var ne yapmam gerek yardımcı olursanız çok memnun olurum saygılarımı sunuyorum.
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 117422
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 13 Ağu 2023 Saat 09:05
Pleurodynia denilen "yan agrisi", bazi viral hastaliklarda olur. Agri oldugunda 2 tane novalgin tablet alin.
 Gunde 6 dan fazla almayin. Sicak kompres de iyi gelir.

Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.