|
Sol kaburga boşluğunda ağrı |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
kırçiçeğim ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Kas 2016 Durum: Aktif Değil Puanlar: 198 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı kırçiçeğim
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 13 Ağu 2023 Saat 02:36 |
Hocam müsadenizle kendim için danışmak istiyorum Yaşım 47. Dün gece uyurken sol kaburga boşluğunda bir ağrı oldu derin nefes alırken batma tarzında günü bu şekilde atlattım şimdi gece uyurken yine rahatsiz ediyor sol tarafimda uyuyamıyorum. Otururken de var derin nefes alişlarımda iyice belirginlesıyor anlam veremedim Ters bir hareket ve ağır bir şey kaldırmadım. Yaklaşık 3 hafta önce aynı ağrı tekrar olmuştu o zaman yatarken ağrı yoktu otururken vardı ve 2 güne geçmişti şimdi otururken ve yatarken de o bölgede bir batma var ne yapmam gerek yardımcı olursanız çok memnun olurum saygılarımı sunuyorum.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117422 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Pleurodynia denilen "yan agrisi", bazi viral hastaliklarda olur. Agri oldugunda 2 tane novalgin tablet alin.
Gunde 6 dan fazla almayin. Sicak kompres de iyi gelir.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|