|
Sol kol ağrısı |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
antipc ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 10 Tem 2015 Durum: Aktif Değil Puanlar: 289 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 20 Şub 2024 Saat 16:21 |
![]() ![]() İyi günler hocam , 37 yaşında bayanım. Bel fıtığım var başka rahatszlığım yok. 2 aydan fazladır, sol kolumun iç kısmı bazı hareketlerde ağrıyor, soğukta ve biraz fazla yorulma olunca da tüm kolum elime kadar sızlıyor. Sabit dururken bir ağrı hissetmiyorum, dokununca da ağrımıyor ama ev süpürüken yemek yaparken bazı uzanma olunca bir ağrı geliyor kol iç bölgeye. Bir ara akşam yatarken elime kadar sızlama oldu. Sıcak tutmaya ve yorulamamaya vs çalıştım . Deri üzerinde kızarıklık şişme yok. Dinlenme ve geçmeyince bugün ortopediye gittim ,röntgen istedi. Doktor ödem var dedi ilaç verdi. Geçmezse 1 ay sonra fizik tedavi dedi. Röntgenden ödemi nasıl anladı bilemiyorum hocam. İlaçları kullanayım mı ?
Düzenleyen antipc - 20 Şub 2024 Saat 16:27 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 120591 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
NE ODEMI!!! Palavraci!!
Boyun omurlarindan kola giden sinirlere BASKI olabilir, dogru durust bir Fizik Tedavi Uzmanina gidin. Gerekirse, Sinir Cerrahisi gorur. Boyunluk verilebilir. Ameliyat??? Acele etmeyin.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|