Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Çocuk Hastalıkları
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Solunum sayısı
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli ForumSolunum sayısı

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
merveg Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 84
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı merveg Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Solunum sayısı
    Gönderim Zamanı: 13 Eyl 2015 Saat 21:12
Hocam oğlum grip gibiydi 2.gün herzaman olduğu gibi solunumu arttı 60 dan fazla ve baygın gibi yatıyor sabahtan beti Hiçbirşey yemiyor. 2,5 yaşında bugün yere bile basmadı. Solunumu çok korkutuyor karnı burnu solunuma katıldı. Çok direndim ama şuan hastaneye gidiyoruz. Çok korkuyorum çok halsiz gözleri kayıyor hep uyuyor. Siz bu durumda solunuma nasıl müdahale ederdiniz bişey yapmadan durmak mümkün değil şuan.
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 117655
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 14 Eyl 2015 Saat 10:00
Tehlikeli islerle ugrasiyorsunuz. Ne diye yazilarimi iyi okumazsinizki!!

Eger; agizinda, pis koku ve dil ustunde pas tabakasi yoksa, kesinlikle Grip geciriyor demektir, asla Antibiyotik gerekmez.
Hadi diyelim degerlendiremediniz, bari Hastane'de; "Kan Sayimi" yaptirin. 2.5 yas icin, WBC ust degeri: 15.5 dur.. Ancak bu degerin ustunde antibiyotik gerekir.
Eger gittiginiz hastane ozel bir hastane ise, sizi kesin kaziklayacaklar demektir. Sakin Kan sayimindan baska bir sey yaptirmayin.
Sonuclari bana yazin.

Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 14 Eyl 2015 Saat 10:01
Yukarı Dön
merveg Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Puanlar: 84
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı merveg Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 14 Eyl 2015 Saat 12:38
Devlet hastanesinde nöbetçi çocuk uzmanı vardı oraya gittik. Röntgen çekildi soluk borusu iltihaplanmış dedi. Ciğerleri temiz dedi. Ilk defa bir doktor bu halde gittiğimizde buhar Ventolin vermedi ve yatırmadı. Ama Prednol iğne verdi bir tane yapıldı. Toplam 3 taneymiş ama diğerlerimi yaptırmayacağım tabi. Antibiyotik, calpol, alerji şurubudayazmış almayacağım. Doktor bey bu konudaki her yazınızı okudum götürmemek için çok direndim Ama solunumu yetmişe dayandı gün boyu baygın gibiydi çok korktuk sonunda götürdük.
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 117655
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 14 Eyl 2015 Saat 19:15
" Ilk defa bir doktor bu halde gittiğimizde buhar Ventolin vermedi ve yatırmadı "

Isin dogrusu zaten budur!!! Siz bakmayin, Turkiye'deki bilhassa Ozel hastanelerin uygulamalarina. Hepsi kazanc pesinde, hepsi halki kaziklamak pesinde.. Dunyanin neresinde gorulmus, her oksuren hastaya, Astim tedavileri vermek!!! Bu sahtekarliklarin tamami; assagilik GSK firmasinin doktorlara verdikleri rusvetler ve seyahatler yuzundendir.
SAKIN: Prednol ignelerini yaptirmayin, yoksa, 10 gun sonra, bir daha carpilirsiniz, hastanelerden cikamaz hale gelirsiniz.
Atesli iken, solunumunu saymayin..   
Sadece; benim Grip icin anlattiklarimi uygulayin.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.