|
Sonradan parmak ucu yürüme |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Betül yazıcı ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Mar 2024 Konum: Izmir Durum: Aktif Değil Puanlar: 176 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Betül yazıcı
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 29 Nis 2024 Saat 01:47 |
Hocam kızım 30 aylık olacak hiç bu zaman kadar parmak ucu yürümedi ilk yürümeye başladığında bile hiç parmak ucuna basmadı ama son 1 aydır sürekli parmak ucunda yürüyor hele evdeyken sürekli yürüyor disari da ayakkabıyla arada bir yürüyor
Evdeyken kızınca düzgün yürüyor ama alışkanlık haline getirmiş sürekli parmak ucunda yürüyor istemsiz şekilde. Nasıl bu huyundan vazgecirebilirim ne olur yardım edin .burda bir doktora götürsem aaa sonradan parmak ucu yürümesi niye hemen otizm açısından değerlendirilem diyecekler o yüzden gitmek istemiyorum sizin cevabınız benim için çok kıymetli
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 120608 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Dogru!! Otizm hakkinda bir sey bilmezler, ama onlerine gelen herkese "otism var" derler!
Bot seklinde ayakkabi giydirin. Iyi tarafi; duztaban olmaz.
|
|
![]() |
|
Betül yazıcı ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Mar 2024 Konum: Izmir Durum: Aktif Değil Puanlar: 176 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Betül yazıcı
Hocam birde kızım kaç aydır kabiz gibi kaka yapıyor bazen top şeklinde bazen sert büyük parça şeklinde ama yaparken hiç zorlanmiyor niye bu şekilde yaptığını anlayamadim
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 120608 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bugunden geriye, cevaplarimi okuyun.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|