|
Stafilokok mu? (Kendim İçin) Çıban |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
bugu ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Tem 2015 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Puanlar: 182 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 04 Tem 2019 Saat 00:01 |
Merhabalar hocam, 2 senedir genital bölgede başlayan kimi yerlerde adına kan çıbanı denilen bir rahatsızlıkla uğraşıyorum. Artık vücuduma yayılmaya başladı.Cildiye doktorlarına gittim, antibiyotikler vs. verildi ama fayda etmedi. İnternetten araştırdım kıl köklerinde bulunan stafilokok adında bir mikrobik durumu okudum ,bunun olabileceği şüphesi doğurdu bende. Mikrobik olduğunu okuyunca aklıma direkt siz geldiniz. diğer uzmanlık alanınız mikrobiyoloji olduğu için size danışmak istedim.yardımlarınızı rica ediyorum. ![]() Düzenleyen bugu - 04 Tem 2019 Saat 00:02 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117276 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Stafilokok olabilir. Tedaviye inatçıdır. Yeni çikan çıbanların başına Batticon sürün.
İç çamaşırlarınızı kaynar suda yıkayıp, kızgın ütü ile ütüleyin. Cipro grubu antibiyotik kullanın. Bunun için zaten, reçete yazılması lazım olduğından bir doktora gidin. |
|
![]() |
|
bugu ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Tem 2015 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Puanlar: 182 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Mikrobiyolojiye gittim. Herhangi bir enfeksiyona rastlanmadı. Cildiyede bir çözüm bulamadı. ne yapacağımı bilmiyorum. çevremdekiler göz çıbanı diyor kurşun döktür diyor :) biraz şişince öyle acıyor ki , popomda çıktığında üzerine oturamıyorum. patladığında da kanlı irin akıyor epey fazlaca. batticon sürüyorum patlayınca. bir çok kez antibiyotik kullandım kremler kullandım. kalıcı bir çözüm bulunamadı :(
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117276 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Otovaksen yapilabilir.. Hastadan, 5ml kadar kan heparinli enjektore alinir ve hastaya adeleden (kalcadan) igne seklinde uygulanir. Bakalim bunu bilen, bir doktor veya saglikci bulabilecekmisiniz. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|