Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - strep a +
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

strep a +

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
LAURA Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 34
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı LAURA Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: strep a +
    Gönderim Zamanı: 05 Mar 2024 Saat 11:21
hocam nerhaba kızım 10 gün önce strep a+ di 10 gündür amoklavin 600 mg 2x1.5 olçek içiyor 23 kilo 6 yaşında .
siz depoya gerek yok bu yaşta dediğiniz için vurulmadı ama tedaviyi kaç güne tamamlayalım 10 günden sonra penos lamı devam ediyim.32 arayla gecirdiği 2 beta hocam

hocam birde betanın 8. günü aşırı eklem ağrısı oldu hiç kalkamadı ertesi gün sadece gece yogun ayak bileği agrısı oldu çok kotktum sizi takip ettiğim için belirtileri dikkatli izledim ısı artışı kızarıklık şişlik olmadı eklemlerde ama internette psra diye bişey okudum sadece ağrı ile seyreden ARA diye ....bugun ağrının 3.günü heralde grip geçiriyor belirtler başladı eklem agrısı ondanmıdır sayın hocam
sağolun varolun
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 120418
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 05 Mar 2024 Saat 19:09
Grip! Antibiyotigi BOSUNA aliyor. Turk doktorlara ve laboratuvarlara inanmayin. 
Yukarı Dön
LAURA Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı LAURA Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 05 Mar 2024 Saat 21:09
Hocam
1-strep a 25subatta + cikti amiklavin 600 mg10 gündür iciyor kaç gün devam edelim

2-beta nin 8. Günü el ve ayak bileklerim acıyor dedi kızarıklık sislik isi artışı yoktu çok şükür 1 gün sürdü (aynı gün burun akıntısı hapşırık halsizlik de başladı viral heralde çünkü antibiyotik alıyor) yuruyemedi hocam cok korktum ama cok bu neydi muhterem hocam çok korktum el ayak bilek acisindan 1 gün önce yüzme antrenmanına gitmişti

3-32 gün arayla beta geçirmiş oldu ocak ve şubatta ocak takinde strep a negatif ,kültür pozitif di antibiyotik tedavisi vermedim
3-kizim 6 yaş 23 kilo
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 06 Mar 2024 Saat 07:27
Bugunden geriye giderek yazilarimi OKUYUN...
Yukarı Dön
LAURA Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı LAURA Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 06 Mar 2024 Saat 08:09
Hocam hepsini defalarca okudum lütfen bu 1 gün süren bileklerin agrisi griptenmi acaba çünkü ağrıyla birlikte aynı gün hapşırık burun akıntısı ses kısıklığı basladi ağrı olunca ayağa kalkmadı ertesi gün okula gitti yani 1 gün sürdü

Lütfen hocam zaten bu yazıları okuyarak hallediyoruz çoğu şeyi ama bu ağrı korkuttu beni

Yukarı Dön
LAURA Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı LAURA Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 06 Mar 2024 Saat 08:10
Bu eklem agrisi strep a pozitiften 8 gün sonra olunca sizin fikrinizi almadan olmuyor hersey için çok teşekkür ederim hocam sagolun varolun
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 06 Mar 2024 Saat 19:01
Niye okumuyorsunuz??? 53 Milyona; tek tek anlatmam mi gerekiyor!! 
Streptokoklara bagli, "Akut eklem Romatizmasi" en erken 10 yasinda, ortalama 12 yas civarinda olur! 
Bir takim salak Turk doktorlarin sacmaliklari ile beni ugrastirmayin!!! 
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.