|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
egtuna ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 09 Şub 2009 Durum: Aktif Değil Puanlar: 250 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 02 Haz 2014 Saat 12:24 |
Hocam size danışmak istediğim bir konu var. 1 hafta önce evimizin bahçesini ve depo gibi kullandığımız bir alan var o kısmı pire ilacı yaptırdık. Depo olan alanda 19l damacana sularımızda duruyor. ilaçlanırken eşim onları dışarı almak istemiş ama uygulamayı yapan şahıs hiç açılmamış kapalı sular olduğu için dışarı çıkarmanıza gerek yok demiş. geçen gün aşağıdaki sulardan bir tanesini aldık ve kullanmaya başladık ama sanki bana tadı farklıymış gibi geldi eşim birşey yok diyor. ben aşırı pinpirikli olduğum ve 5 yaşındaki oğlumda sudan içtiği için takıntı yaptım. kaç gündür bu sudan içiyoruz. internette baktım bu petlerin gözenekleri olduğu ve içine bizim duymadığımz kokuları alabileceği yazıyordu. böyle bir durum sözkonusu olabilir mi?kapalı olan suyun içine birşey geçer mi? çok teşekkür ederim.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118726 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Gecmez. Toprak testi olsa anlarimda, plastikten, olacak sey degil.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|