Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > F. Erkin Ültanır (Bebeğinize ürün satın alırken...)
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - suluk
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumsuluk

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
melek uslu Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 1357
Mesajın Direkt Linki Konu: suluk
    Gönderim Zamanı: 19 Şub 2008 Saat 20:21
Erkin bey merhaba
benım kızım  bıberon kabul etmedı kaşıkla da zor oluyor bende Benal hanım bır anneye suluk deneyın dediğini okumuştum  bir sulukla deneme yaptım m....pa suluklarından  bazen reddetsede içiyor. ama t..pp....w..e markanın silikon ağızlıklı suluk imalatı varmış ilk suluğum adında  bu sulukla depoladığım sütlerimide  vermek istiyorum .bu marka hakkında bilgi alabilirmiyım ya da önereceğiniz marka ve  ya   suluklarda ağızlık numarası var mıdır .
Teşekkürler
Asya Liva
Yasam Kaynagim
Annemi ve anne olmayi anlama sebebim ben
Yukarı Dön
erkinu Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Puanlar: 371
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 19 Şub 2008 Saat 22:50

Merhaba Melek Hanım,

İdeal olanı bebeğinize suyu ya da sütünüzü kauçuk emzikli biberonla vermek olurdu. Çok fazla israr etmediyseniz biberonu biraz daha deneyin derim. Yoksa sert silikondan yapılmış olması şertıyla bir suluk kullanabilirsiniz. Ancak Çin malı bir markadan ziyade Avrupa ya da Amerika'da üretilmiş bir marka kullanmanızı öneririm,yüksek ve gerekli standartlarda üretildikleri için. Bir çok Avrupa markasının bu tür sulukları var. Bu markalardan birisini tercih edin bence.

Saygılarımla,

Erkin ÜLTANIR
Yukarı Dön
melek uslu Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Puanlar: 1357
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 20 Şub 2008 Saat 14:30
Erkin bey merhaba
tupperw....e  araştırdım ameriken malı yazıyo ama yazınızdan anladıım kadaıyla amerikan patentli olup çin demi üretiliyo bana söylenen göre sulugun agızlığı lens  yapımı ve kalp naklınde kullanılan malzemeden yapılıyormuş....   kafam karıştı siz hangi marka tavsiye edersiniz özel mesaj atabilir misisinz acaba birde biveron çok denedim ama diliyle itip öğürüyor size daha önce biberon topiği açmıştım  ama zorlayınca ağlayıp kusuyo zaten kaşıklada denedım olmuyo birtürlü 6 ayına girecek zaman geçtikçe daha kolay alışır diyorsanız aralıklı olarak deneyeyim ama bilemedim
Sağolun ilginize

Düzenleyen melek uslu - 20 Şub 2008 Saat 14:39
Asya Liva
Yasam Kaynagim
Annemi ve anne olmayi anlama sebebim ben
Yukarı Dön
erkinu Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Puanlar: 371
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 21 Şub 2008 Saat 23:11

Merhaba Melek Hanım,

Bahsettiğiniz markayı ilk defa duyuyorum doğrusunu isterseniz yıllardır bu sektörde çalışmama rağmen. Markayı tanımadığım için bir yorum yapmam da doğru olmaz. Ama sizin de dediğiniz gibi Çin'de üretilse de uluslararası markaları kullanmanızda sakınca yoktur. Benim belirtmeye çalıştığım Türkiye'de ortaya çıkmış ve Çin'de üretilen ya da marka da ürün de Çin'e ait ürünler içindir. Size önerebileceğim markalar bu alanda Chicco,Avent ve Nuk'tur.

Saygılarımla,

Erkin ÜLTANIR
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.