|
sunnet icin |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
alyambe ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 02 May 2024 Durum: Aktif Değil Puanlar: 74 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 14 Eki 2024 Saat 12:44 |
Hocam selamlar. Oglum 8 yasinda, ben hic istemesem de mecbur sunnet yaptiricaz...sizin onereceginiz bir cocuk cerrahi ya da bir yer var mi? tesekkurler varliginiz ve her daim yardimlariniz icin.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118326 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Etilerde; "Sünnet Sarayı" var, oraya gidin.
|
|
![]() |
|
alyambe ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 02 May 2024 Durum: Aktif Değil Puanlar: 74 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
tesekkurler hocam. oraya sordum simdi, klasik dikisli yontem yapiyoruz sadece dediler, daha once sizden en iyi yontemin Can yontemi-bell sysytem oldugunu okumustum, onu yapmiyorlarmis. nereye gotureyim simdi hic bilemedim, guvenmek o kadar zor ki.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118326 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
El insaf!!
"Çan sistemi" sadece bebeklerde kullanılır. 8 yaşında tabii ki dikişli olur!! Akşam akşam güldürdünüz beni!!
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bu ilmin sahibi sizsiniz hocam yas araligini bilememisim :) gulduyseniz sevindim, siz hep mutlu olun :) cok tesekkur ederim kiymetli hocam. tamamdir mesaj alindi.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|