Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Grip & Soğuk Algınlığı & Öksürük
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - süre(grip)
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumsüre(grip)

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
gul78 Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 319
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı gul78 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: süre(grip)
    Gönderim Zamanı: 04 Oca 2016 Saat 12:15
Hocam öncelikle yeni yılınız kutlu olsun sağlıklı ve mutlu tüm dileklerinizin gerçekleştiği nice yıllar dilerim. 
7 yaşındaki oğlum 10 gündür hasta. ilk beş gün sadece akşamları 2 damla olacak şekilde illiadin damla kullandım.
çünkü burnu bir türlü açılmıyordu ve sabah gözleri çapaklı uyanıyordu. ardından sterimar ve sıcak su buharı
ile devam ediyoruz. bazen suyun içine dönüşümlü papatya ya da nane koyuyorum. Şimdi benim sormak istediğim 
10 gündür göğsüne viks sürüyorum sıcak su buharını bazen günde 3-4 kez yapmak durumunda kalıyorum
çünkü içinde uzun durmuyor. bu kadar süre bunlara devam etmenin bir sakıncası var mı? 
hala burnundan sarı turuncu renk gibi sümük çıkıyor. ve öksürük devam ediyor. 
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Durum: Aktif
Puanlar: 118892
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 04 Oca 2016 Saat 18:20
Niye okumadan sual sorarsinizki!!!!
Griplerin tedavileri yoktur, en az 2-3 hafta surerler. Hele bu Aralik-Ocak aylarinda, Gripler en fazla gorulurler.
Her sene; bu aylarda,  ayni sualler soruluyor.
Lutfen okuyun, Gripler iyilesmez!!!  Hatta bu aylarda, pespese hastalik yaptiklarindan, butun kis bu sikayetleriniz olabilir. Bu devre bu yaslarda;  2 kis olur, bir daha bu kadar agir olmaz.
Zaten dikkat edin, butun sahtekarliklar, butun Bademci-Geniz eti ameliyatlari sizin bikkinlik duydugunuz bu devrede uygulanan sahtekarliklardir..
Niye. 7 yasinda buyuk cocuklarda bu sahtekarliklar yok!!!
Goreceksiniz, onumuzdeki kis bu kadar agir hasta olmayacak.

Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 04 Oca 2016 Saat 18:21
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.