Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > İshal & Kabızlık & Kusma
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Sürekli Kabiz ve iştahsız bebeğim
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli ForumSürekli Kabiz ve iştahsız bebeğim

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Eymenn Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 17
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Eymenn Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Sürekli Kabiz ve iştahsız bebeğim
    Gönderim Zamanı: 22 Kas 2017 Saat 19:19
Merhabalar hocam, 3000 gr ve 49 cm dogum 1 hafta sonra 1 yaşımız doluyor suan 75 cm 9000 gr. Oğlum hep kabız hocam geç yapma değil mevzu bildiğiniz kabız 1.5 ayliktan itibaren 3-7 gunde bir yapmaya başladi 6-7 aylik oldugunda 1-2 gunde bir düştü ama kabızlığa döndü ıkınıp duruyor çakıl taşı gibi bir parça yapiyor arada düzeliyor ama hep katı formda yapıyor. Sürekli zorlandığı için huzursuz hiç durmuyor ve hiç birsey yemiyor özellikle kabiz oldugu gunlerde tamamen yemeden kesiliyor, çok iştahsiz bir bebek hala emziriyorum bir tadına baktigini bir daha yemiyor bizim yediklerimizi verdim tadına bakip birakiyor inek sutu formul mama denemediğim kalmadı, Dr çinko surup verdi sabah yemekten 1 saat önce içsin dedi kesin değil kullanip göreceksiniz iştahini dedi ama onu bile içiremiyorum çok zor bir bebek yakinda ise baslamam gerekiyor ne önerirsiniz kabizlik ve iştahsızlik için. Bu arada bağirsaklarI çalistiran besinleri biliyorum ama yediremiyorum.
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 117087
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 23 Kas 2017 Saat 05:58
Gunde en az 600ml sut (tam yagli) aldigindan emin olun. 
Gunde 1 defa; Reflor paketlerinden, yediklerine karistirip verin. 
Yukarı Dön
Eymenn Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Puanlar: 17
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Eymenn Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 26 Kas 2017 Saat 13:25
Hocam reflor u ne kadar süre kullanabiliriz max sınır var mi
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 117087
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 26 Kas 2017 Saat 19:33
Cocugun verecegi cevaba gore degisir. Duzelince, Reflor'u kesersiniz, tekrar kabiz olursa, tekrar baslarsiniz. 

Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.