Merhaba Kadir Bey,
hemen hemen butun maillerinizi okudum..ama yinede durumumuzu yazmak istedim, gerçekten önerilerinize ve yardımınıza ihtiyacım var.
kızım 3 yas 2 aylık.
4 ay önce kreşe başladı.ve bende çalısmaya başladım.
kreşe başladıgından beri, sürekli hasta..dr her gittigimde antibiyotik veriyor bogazları kızarmıs diyor.
2 ay önce orta kulak iltihabı ile baslayan, antibiyotik bitirdikten sonra tekrarlayan kulak agrısı sonucu 7 gün hastanede yattık ve kulagına tüp takıldı.kulak arkasındaki kemige geçmiş iltihap dediler.
ve sonrasında kulagına su kacırmayın ve burun tıkanıklıgı olmamasını saglayın dedıler..
3 hafta öncesine kadar iyiydi. bir anda burnu tıkandı, serum fizyolojik, otrivive gibi spreylerle açmaya çalıstım gecmedi, ve çok aşırı balgamlı öksürük vardı..bal ile idare ettim, sonra ilerler diye korkarak dr gittim..
ateş yok, bogazında birşey yok, tek şikayetimiz burnun sürekli tıkanık veya şeffaf akıyor olması ve geceleri artan uyutmayan öksürük..
dr şiddetli sinüzit dedi ve zamanında iyi tedavi edilmedigini söyledi.
evosten, klamoks antibiyotik, zaditen,nazadol şurupları ve xlear burun spreyi verdi.
10 gün kullanın dedi ve şu testleri stedi.
IGE, TAM KAN SAYIMI, SEDİMANTASYON,FERRITIN
İlacların 6.gününde yine aynı şikayetimiz hafiften başladı suanda yine, ilk gittigimiz durumdayız..ve ilacları bırakalı 2 gün oldu..
sürekli ilaç kullanmaktan yorulduk, tiksinti basladı cocukta..
öneriniz ne olur?
tahliller gereklimi?
ilaç kullanırken neden yine aynısı yasanır?
cevabınızı sabırsızlıkla bekliyorum..geceleri uyuyamıyor kızım..
pek iştahlı bir çocuk degil..meyvesini yer, eti yer normal, haftada 2 gün..
kilosu 14,5-15 civarı
şimdiden çok tesekkürler