|
Sürekli uyku hali |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Unuttum06 ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 23 Eyl 2018 Konum: Eskisehir Durum: Aktif Değil Puanlar: 378 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Unuttum06
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 12 Nis 2021 Saat 13:53 |
Hocam kızım 3yasinda sabah biraz ateşlendi suanda ortalama 38civari ancak sürekli uyuyor oncesindede atesi cikardi ama bu sekilde olmazdi ne yapmaliyim bu kadar uyumasi normal mi
|
|
![]() |
|
Unuttum06 ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 23 Eyl 2018 Konum: Eskisehir Durum: Aktif Değil Puanlar: 378 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Unuttum06
![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam 11den 16 23 e kadar surekli uyudu halada bıraksam uyuyacak
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Unuttum06
Saat 17 00gibi kustu hocam yediklerini.Dun devit ampul vermistim onunla alakasi alabilir mi gecen Ramazan vermistim yilda bir veriyorum.Babasida polen vermisti.Atesin ve kusmanin bunlarla alakasi var midir?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118370 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Yedigi bir sey (polen???) dokunmus..
Sakin ilac vermeyin, istirahat etsin, uyusun..
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Unuttum06
Hocam d vitaminini tekrarlamaya gerek yok değil mi?Hic bir ilaç vermiyorum tekrar uyudu durumu kötü olsa uyuyamaz değil mi hocam
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118370 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
D vitamini'ni 1 gun once verdiginiz icin, emilmistir, tekrar verilmesi gerekmez.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|