Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Süt alerjisi
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Süt alerjisi

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Unuttum06 Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 378
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Unuttum06 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Süt alerjisi
    Gönderim Zamanı: 20 Kas 2018 Saat 11:23
Hocam kolay gelsin arkadaşımın ikizlerinde sümüksü ishal gibi kaka aptamilin pregomin as diye diyet bir maması var onu verdikten sonra yeşile döndü rengi aşırı gaz gürültülü ve kötü kokulu diz ve dirseklerde egzama benzeri döküntüler yanaklarda da biraz var 4 ay bitti 7.5 kiloları emdikten beş dakka sonra birazini kusma var süt alerjisi ve yumurta alerjisi var demisler diyet yapıyor ne önerirsiniz hocam 

Yukarı Dön
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Unuttum06 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 20 Kas 2018 Saat 16:47
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118576
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 20 Kas 2018 Saat 22:22
Anormal derecede FAZLA yediriliyorlar!!! 
Dogum kilolari belli degil ama, 3,5 kilo doganlara gore bile; 700 gram fazlalari var!!
Ben size daha  NE DIYEYIM!!!!
1- Beslenme aralarini acin…
2- Dort aylari bittikten sonra, kutu sutlerine baslayin.. 1 defa 50ml verin, giderek ogun sayisini ve miktarlari
arttirin.. Gunde 600ml den fazla vermeyin. Kakalari duzeldikten sonra, istedikleri kadar verin, SAKIN zorlamayin. 

Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 20 Kas 2018 Saat 22:30
Yukarı Dön
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Unuttum06 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 20 Kas 2018 Saat 22:26
Bende söyledim arkadasa çok beslenmekten oluyor diye zaten 2 kilo vermiş 1 haftada sutu azalmış bende dedim sutun azaldığı icin cocuklar düzelecek sen diyet yaptım düzeldi sanacaksın diye
Yukarı Dön
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Unuttum06 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 20 Kas 2018 Saat 22:31
Hocam bu egzama neden olur peki ne tedavi önerirsiniz tabi egzamaysa
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 20 Kas 2018 Saat 22:31
Ha, ha, ha..... Cok dogru.. Isin mekanigini de ogrenmissiniz… 
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 20 Kas 2018 Saat 22:33
Kakasi yakiyor..
Eczanede; %3 'luk Eau Borique (Borik asitli su) 300ml hazirlatsinlar . Her kremden once, bu sivi ile nemlendirsinler.
Gunde:2x1 defa; kullandiklari pisik kremi yerine, Hipokort krem sursunler.
Yukarı Dön
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Unuttum06 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 20 Kas 2018 Saat 22:37
Dirseklerinde ve kollarında var hocam ayni işlemi yapalım mi butun öğretmen arkadaslarima tenefüslerde sürekli sizi anlatıyorum o kadar yanlış şeyler biliyormuşuz ki

Düzenleyen Unuttum06 - 20 Kas 2018 Saat 22:38
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.