Yazar |
Konu Arama Konu Seçenekleri
|
bilgeakgun
Kıdemli Üye
hepimiz hilalcigiz:)
Durum: Aktif Değil
Puanlar: 1906
|
Gönderim Zamanı: 16 Eki 2007 Saat 17:51 |
denizkızı çok teşekkür ederim,dediğin poşetleri biliyorum,hatta onun göğüs ucu kremini kullanıyorum ve bugün eczanede numune süt saklama poşetini verdiler,ama hala anlayamadığım bişey var,diyelim ki bir seferde 10 cc sağabildim,bunu poşete koyup hemen buzluğa mı atmalıyım yoksa üzerine bir sonraki sefer sağdığım sütü de koyup öyle mi poşete koymalıyım
|
 |
DENİZKIZI
Elmas Üye
Puanlar: 5273
|
Gönderim Zamanı: 16 Eki 2007 Saat 18:12 |
 ,ozaman üstüne ekle tabiki biberonda topla sütleri buzdolabına koy ama ,daha fazla gelir merak etme enaz 60 lık birikiyor bir seferde daha fazlada olabilir tabii ,aynı gün içinde üstüne ekleyebilirsin  enson poşetlersin istediğin ölçülerde canım  nasıl pompa kullanıyorsun manuel almıştım ben, yedek biberonda almıştım iyi oluyor fazla biberon oldumu
|
 |
aylin&deniz
Katılımcı Üye
Puanlar: 153
|
Gönderim Zamanı: 23 Eki 2007 Saat 22:24 |
arkadaşlar iyi güzel hoşta peki ben hepsini bir biberona koyuyorum hepsi dediğim 90 ml bile olmuyor bazen bi kerede bitiremiyor onu ısıtıyorum benmari usülü sonra bitiremeyince tekrar dolaba koysam ve bitirene kadar ısıtıp ısıtıp versem olur mu? valla merak ettim şimdi çünkü bugün öyle 30 ml döktüm dökerkende çok üzüldüm  zaten arttırmaya çalışıyorum dökmek zoruma gitti
|
|
 |
DENİZKIZI
Elmas Üye
|
Gönderim Zamanı: 23 Eki 2007 Saat 23:02 |
canım zaten tahmini nekadar içtiğini anlarsın demek 60 cc falan içebiliyor ozaman okadarını ısıt sonra kalanını ısıtırsın tekrar tekrar ısıttın mı olmaz zaten içtiğinden kalan o bakteri üretebilir az ısıt isterse gene ver tabiiki çok değerli süt niye atasın sağmakta sabır işi , şöyle yapıyordum ben bir anda hepsini içemiyordu yoruluyordu dışarıda bırakıyordum çünkü 12 saat kalabilir dışarda bir yarım saat sonra tekrar devam ediyordu bitiriyordu o zaman
|
 |
fatoş
Pırlanta Üye
Puanlar: 15446
|
Gönderim Zamanı: 23 Eki 2007 Saat 23:04 |
öyle olmaz canım ama madem 30 ml döktün sende 60 ml olarak koy ama sakın bir daha tekrar dolaba koyup, tekrar ısıtma, olmaz çünkü, bozulur, bir birde bence süt saklama poşetlerine koyabilirsin, onlarda da cc gösteriyor
|
|
 |
fatoş
Pırlanta Üye
|
Gönderim Zamanı: 23 Eki 2007 Saat 23:05 |
denizkızı seninle aynı anda cevap vermişiz
|
|
 |
DENİZKIZI
Elmas Üye
|
Gönderim Zamanı: 23 Eki 2007 Saat 23:06 |
çalıştığın için mi sağıyorsun ?bol emzir yanında olduğun zamanlar ve bol su iç ,sütün sonraki aylarda artacak merak etme tek göğsünden alacaksın 90 cc  kuzenim günde 1 kg sağıyor maşallah 41 kere,sütünüz bol olsun
Düzenleyen DENİZKIZI - 23 Eki 2007 Saat 23:08
|
 |
fatoş
Pırlanta Üye
|
Gönderim Zamanı: 23 Eki 2007 Saat 23:17 |
DENİZKIZI Yazdı:
çalıştığın için mi sağıyorsun ?bol emzir yanında olduğun zamanlar ve bol su iç ,sütün sonraki aylarda artacak merak etme tek göğsünden alacaksın 90 cc kuzenim günde 1 kg sağıyor maşallah 41 kere,sütünüz bol olsun
|
|
|
 |