|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <1 5678> |
Yazar | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
hülya ![]() Pırlanta Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Oca 2008 Konum: Alperim canımmm Durum: Aktif Değil Puanlar: 7438 |
![]() |
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
kızlar hepsini tek temk okudum yazdıklarınız teşekkür ederim benim için çok yararlı oldu vallahi
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
![]() |
didemkız ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 05 May 2008 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 129 |
![]() |
Mrh denizkızı bu fermuarlı buzdolabı poşetlerini nerden bulabiliriz.Her markette olurmu?
|
![]() |
duygu ![]() Kıdemli Moderatör ![]() ![]() Dedektifler Odası Başkanı :) Kayıt Tarihi: 20 Mar 2007 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 7000 |
![]() |
Bebek marketlerde var. Eczanelerde de bulunabiliyor. Ben internet üzerinden alıyordum. Bebek alışveriş sitelerinin hepsinde var.
|
![]() |
musta ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 19 May 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 70 |
![]() |
Merhaba bu pompaları nereden kiralayabiliriz? Denemeden satın almak istemiyorum...
|
![]() |
melek uslu ![]() Kıdemli Üye ![]() Kayıt Tarihi: 18 Ara 2007 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 1357 |
![]() |
CANIM KİRALAMA HASTANELERDEN YAPILIYO AMA SATIN ALABILIRSIN E-BEBEK MAĞAZALRI VAR ORALARDA SATILIYO BEN ME... MARKA KULLANDIM ÇOK MEMENUN KALMIŞTIM 110 YTL İDİ ERKİN BEYDE AYNI MARKAYI TAVSIYE EDIYOR
Düzenleyen fatoş - 27 May 2008 Saat 13:47 |
![]() |
duygu ![]() Kıdemli Moderatör ![]() ![]() Dedektifler Odası Başkanı :) Kayıt Tarihi: 20 Mar 2007 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 7000 |
![]() |
Google'a "Süt pompası kiralama" yaz. Bir sürü yer çıkıyor.
|
![]() |
fatoş ![]() Pırlanta Üye ![]() Kayıt Tarihi: 18 Tem 2007 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Puanlar: 15446 |
![]() |
Canım bende ilk senin gibi düşündüm, kiralayacaktım ama bana pahallı geldi, satın alırım daha iyi diye düşündüm, bende Melek'in dediği markayı kullanmıştım, memnun da kaldım
![]() Kiralama fiyatları
Düzenleyen fatoş - 27 May 2008 Saat 14:17 |
![]() |
![]() |
Cidden pahalıymış. Ben Ameda Lactaline Personal kullanıyorum. 265 ytl'ye almıştım. Demek ki bu para 3,5 aylık kiralama parası. Nededeyse 1 senedir kullanıyorum. Ayrıca kiralama bedeli harici kişisel sağma kitini de kendin almak zorundasın. Çiftli sağım istersen iki kit alman lazım.
![]() |
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <1 5678> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|