|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
de-met ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Nis 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 268 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 09 Eyl 2014 Saat 17:51 |
Kadir hocam,
Daha önce oğlum ile ilgili yazmıştım. Kilosu 600 gr eksik süt verebilirsiniz demiştiniz. 17,04,2014 doğumlu. 4, ayda 6150 gr. Sadece anne sütü alıyor. Sormak istediğim konu; Sütü sade verince yüzünü ekşitip geri çıkartıyor. Sanki su veriyormuşum gibi yapıyor. Soğuk vermeyi deneyin diyorsunuz fakat o şekilde de almıyor. Bende içine bebe bisküvisi koyuyorum iştahla içiyor. Kaşıkla veriyorum biberonu beceremiyor. Mesela hocam 100 ml süte en fazla kaç bebe bisküvisi koymalıyım. Bebe bisküvisinin fazlasının fazla kilo yaptığını ve günde 5 taneyi geçmemesi gerektiğini biliyorum. Çok iştahlı bir bebek hocam. Biz yemek yerken bile alıp yemek istiyor. Uzatıp çekince ağlıyor :) Hazırladığım bisküvili sütü bitince birden ağlamaya başlıyor. |
|
Anne
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118859 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Mumkun oldugunca, (sirf sutu icirmek gayesi ile) en az hangi miktarlarda bebe biskuvisi vermeniz gerekiyorsa, o miktarda verin.
|
|
![]() |
|
de-met ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Nis 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 268 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Tamam hocam teşekkür ederim.
İzninizle bir şey daha sormak istiyorum. Bugün Multitabs vitamini verirken bebeğime, bal gibi bir kıvam aldığını gördüm. Ölçeği şişenin kenarına değdirip çekince bal gibi uzadı, biraz çekip geri bırakınca düzeldi, su gibi oldu. Bozulmuş olabilir mi? Henüz 1 ay oldu kullanalı. 4 derecede buzdolabında. Düzenleyen de-met - 10 Eyl 2014 Saat 16:18 |
|
Anne
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118859 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Buz dolabina koydugunuz icin, kivami koyulasti. Aynen; Eczanede durdugu gibi, oda sicakliginda muhafaza edin. Veya kafaya takmayin.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|