|
tahlil sonuçları dvit demir |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
aleynaaa ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 17 Şub 2020 Durum: Aktif Değil Puanlar: 278 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 04 Kas 2020 Saat 12:55 |
hocam merhaba
25 haftalık hamileyim, dvit için temmuz ayında ampul kullandım, sonrası güneş ve fısfıslarla devam ettim
yeni takviye almadan önce tahlil verdim dvitim 32 cıktı, referans değeri alt sınır 30 oldugu için yeterli dedi ama ben tabiki sormak istiyorum yükseltmek için bir kaç sefer daha kaç gün arayla ampul almalıyım? 2. olarak demir takviyesi ferittine hiç takılmıyorum artık yerlede ama onu sizim sayenizde ögrendim, kadın dogumcu geçen ay mutlaka demir almalısın dedi ama kullanmadım tahlil sonucuma göre 11 cıkmış alt sınıf referans 12.5, ne yapayım hocam su zamanda kullanmayayımm demir dedim ama gebelikte var? b12 değermde 217 cıkmış, omega 3 almalımıyım ekstra son olarak 5 yasında kızımım dvit değer hocam, 24 cıktı onada temmuz ayında 1 ampul kırmıştım.onun için ne yapmalıyım? birde balık yağı kullanımı hakkında düşünceniz nedir hocam |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118859 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
1- D vitamini en dusuk siniri: 50 dir.. 50-100 arasi olmasi gerekir.
Hemen 1 ampul Dvit3 daha alin (kiziniz da dahil). Subat ayinda tekrar olcum yaptirin. Turkiye'de doktorlar; kasten, simdiye kadar yedikleri haltlar ve yalanlar yuzunden Dvitamini seviyelerini dusuk tutuyorlar! Onlari dikkate almayin. Toksik RISK; 150 den sonra baslar. 2- Su anda, HGB:11 olmasi ilerki gunlerde daha da duseceginin isaretidir. Etli gidalari arttiramiyorsaniz, Demir ilaci kullanin. 3- B12 SAHTEKARLIGINA kanmayin.. Turk doktorlarinin cehaletinden ve "cikar hesaplarindan" baska bir sey degil!! B12 kitleri Turkiye'ye gelene kadar hic lafi bile edilmeyen B12, ne oldu ise, doktorlar ne bicim rusvetler aldi ise; birdenbire kiymete bindi ve nerede ise, herkesde B12 eksikligi cikiyor!! Bu son derecede cahil olduklarini ve B12 vitamininin NE oldugundan bile haberleri olmadigini gosteriyor. B12 eksikligi; ANCAK; midede "Intrensek Faktor eksikligi" (yaslilarda olur) sonucu olusan Pernisiyoz anemi oldugunda dusunulur. SAKIN B12 ilaclarina para kaptirmayin. B12 vitamininin, Omega3 ile hicbir alakasi yoktur.. |
|
![]() |
|
aleynaaa ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 17 Şub 2020 Durum: Aktif Değil Puanlar: 278 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
peki hocam hemen yarın içiyoruz ampulleri,
hocam şubata kadar fısfıslı dvit almaya devam edelim değil mi ? ankaradayız artık güneşte göremeyiz,600 lük kızıma 1 kendime 2 fıs yapıodum devam edeyim mi ampuldan sonra subata kadar? cevabınız için coooook teşekkür ederim çook.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118859 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Elinizdekini bitirin, yenisini kullanmayin. Gordugunuz gibi D vitamini ampulun yaninda, damla veya fisfislar
OYUNCAK kalirlar..
Ama ne var ki, bu ilaclarin doktorlara getirisi (guzellikleri) vardir. O yuzden de, ampul yerine israrla bu ilaclari recete ederler. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|