|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
ezel ![]() Elmas Üye ![]() Bal EGE'nin Annesi Fethiyeli Mod Kayıt Tarihi: 24 Eki 2007 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Puanlar: 5237 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 23 Mar 2015 Saat 00:32 |
Hocam merhaba,
8,5 yaşında oğlum var... 39'a kadar varan ateş, halsizlik ve geniz tıkanıklığı 2 gün geçmeyince doktora götürdüm. Tahlil Sonucu ; CRP : 8,43 ( 0-0,5) Lökosit 25,4 (4,5-13,5) Nötrofil % 87,9 (40-70) Bu sonuçlara göre bakteriyel bir enfeksiyon geçirdiği söylendi hatta hastaneye yatırmak istediler izin vermedim. Antibiyotik yazdılar. Antibiyotiğin 2. dozunu verdikten sonra yani yaklaşık 13-14 saat sonra ateşimiz ve halsizliğimiz geçti.. 1- Hocam bu değerlerde korkmamı gerektirecek bir durum varmı? 2- Ateş düştüğüne göre değerler normale dönmüştür diye düşünüyorum sizce yanlışmı? Kontrole götüreyimmi? 3- Burnu açık olmasına rağmen geniz tıkanıklığı devam ediyor okyanus suyu falan fayda etmiyor nasıl açabilirim?
Düzenleyen ezel - 23 Mar 2015 Saat 00:45 |
|
SEVGİNİZ ADALETİNİZE, NEFRETİNİZ SAYGINIZA ENGEL OLMASIN....
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117732 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
1-Evet, antibiyotik gereken bir durum... Zaten, hemen duzelmeside, antibiyotiklik bir durum oldugunun isaretidir.. Bu namussuz hastane doktorlari, sadece, gereksiz yere antibiyotik verdiklerini eve gonderdiginden, hakikaten antibiyotik gerekenleride boyle yatirmaya calisirlar.. Sakin bu namussuzlara kanmayin.
2- SAKIN: kontrola filan gitmeyin, eger giderseniz, "Bronsit" olmus deyip, bir suru ilaclarla cocugunuzu gene hasta ederler. Bu sahtekarligin nasil 3 safhada uygulandigini eski maillerden okuyun. 3- Burnunu tuzlu sularla acamazsaniz; Iliadin damla, gunde:2x2'ser damla, 3 gun kullanin. Eski mailleri okuyun. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|